Κανονική συναυλία αλά... Voice στον γάμο Μουζουράκη-Κόζαρη με Παπαρίζου, Ζουγανέλη και Μαραβέγια
Showbiz

Κανονική συναυλία αλά... Voice στον γάμο Μουζουράκη-Κόζαρη με Παπαρίζου, Ζουγανέλη και Μαραβέγια

The Voice θύμιζε χθες το βράδυ (27/5) ο χώρος του γαμήλιου πάρτι του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλού Κόζαρη αφού για τους καλεσμένους τραγούδησαν η Έλενα Παπαρίζου, η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Κωστής Μαραβέγιας

Και οι τρεις καλλιτέχνες είναι στενοί φίλοι του γαμπρού και δεν θα μπορούσαν να αρνηθούν να πάρουν το μικρόφωνο και να τραγουδήσουν για τους νεόνυμφους τις μεγάλες τους επιτυχίες.

IMG_4253.jpg

Οι τρεις τραγουδιστές με χαρά πήραν λοιπόν το μικρόφωνο και άρχισαν να ερμηνεύουν τις μεγάλες τους επιτυχίες.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη που έμεινε για δύο τηλεοπτικές σεζόν στη θέση του coach στο The Voice ερμήνευσε αγαπημένες επιτυχίες της, ξεσηκώνοντας του καλεσμένους. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Σειρά είχε η Έλενα Παπαρίζου η οποία συνοδευόταν από τον σύζυγό της Ανδρέα Καψάλη στον γάμο. Κατά τη διάρκεια του πάρτι πήρε και εκείνη το μικρόφωνο και τραγούδησε το «My Number One» που το 2005 είχε κατακτήσει την Ευρώπη στον διαγωνισμό της Eurovision.

Τέλος, από το... πρόγραμμα δεν θα μπορούσε να λείπει ο κολλητός φίλος του Πάνου Μουζουράκη, ο Κωστής Μαραβέγιας ο οποίος βρέθηκε στην Αίγινα από το προηγούμενο βράδυ για να βρίσκεται στο πλευρό του γαμπρού και πριν τον γάμο.

Ο Κωστής Μαραβέγιας τραγούδησε το «Δεν ζητάω πολλά» και φυσικά άναψε το κέφι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved