Ελίνα Κέφη: Παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της, Πάνο Μιχαλόπουλο - Στιγμιότυπα από τον γάμο της
Showbiz

Ελίνα Κέφη: Παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της, Πάνο Μιχαλόπουλο - Στιγμιότυπα από τον γάμο της

 

Mε τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκε η Ελίνα Κέφη με τον αγαπημένο της Πάνο Μιχαλόπουλο στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα στη Γλυφάδα, με κουμπάρους τον αδελφό της Ελίνας Κέφη, Γιώργο Κέφη, και τον Χρήστο Ζαγοριανό.

Η Ελίνα Κέφη έστησε τον γαμπρό στην εκκλησία για περίπου ένα τέταρτο ενώ δεν κατέβαινε από το αυτοκίνητο και ο γαμπρός πήγε κοντά της να δει τι συμβαίνει και του είπε ότι περίμενε τις φίλες της να φτάσουν…

Το μοντέλο δεν πάτησε το πόδι του γαμπρού, αλλά εκείνη τη στιγμή απλά σήκωσε το νυφικό της και έδειξε τα εντυπωσιακά παπούτσια της.

elina_kefi_271533297_2832359527064189_6721797208023880128_n.jpg

Και ακολούθησε πάρτι σε πλαζ της Βούλας.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια του πάρτι μια ανιψιά της Ελίνας Κέφη δέχτηκε πρόταση γάμου από το αγόρι της.

Δείτε στιγμιότυπα παρακάτω από το Happy Day.

Να σας θυμίσουμε ότι σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε πει:

«Ασχολούμαι με την μόδα ακόμα. Ήταν πολύ καλές οι εποχές στο μόντελινγκ όσον αφορά στα χρήματα, άλλα έκανα εκδρομές και δεν κρατούσα καβάντζα. Δεν μου λείπει η τηλεόραση, έχω κάνει εξαιρετικές συνεργασίες πλην μιας, είχα διαφορά με γυναίκα δεν ταιριάζαμε σε τίποτα. Έχω δεχθεί εργασιακό bullying και έχω εισπράξει το…ενδιαφέρον σε περιβάλλον εργασίας. Στον γάμο μείναμε 7 χρόνια μαζί, δεν ήταν ευνοϊκά όλα και απομακρυνθήκαμε».

Και είχε μιλήσει για άσχημη συμπεριφορά που έχει δεχθεί από σύντροφό της.

«Μου έχει συμβεί παράλογη και παράφορη ζήλια που οριακά δεν έφτασε σε άσχημη κατάσταση. Πήγαμε να φάμε σε ένα μαγαζί, μπήκαμε και μου λέει «ωραία, πάμε σπίτι τώρα να αλλάξεις», αποκάλυψε.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved