Καινούργιου: Η κίνησή της την ώρα του μυστηρίου που έκανε Μουζουράκη-Κόζαρη να γουρλώσουν τα μάτια
Showbiz

Καινούργιου: Η κίνησή της την ώρα του μυστηρίου που έκανε Μουζουράκη-Κόζαρη να γουρλώσουν τα μάτια

Η Κατερίνα Καινούργιου περιέγραψε τι έκανε την ώρα που παντρευόταν ο Πάνος Μουζουράκης με την Μαριλού Κόζαρη και έκανε το ζευγάρι να γουρλώσει τα μάτια.

Η παρουσιάστρια ανέφερε στον αέρα της εκπομπής, Super Κατερίνα: «Την ώρα που ήταν το μυστήριο, μου είχε πει μια πολύ αγαπημένη μου φίλη “να πας να πάρεις τα κουφέτα από τον δίσκο. Όχι να σου τα δώσουν μετά και να τα βάλεις κάτω από το μαξιλάρι σου τρία κουφέτα για να δεις ποιον θα παντρευτείς”. Την ώρα που είναι το μυστήριο είμαι εγώ με την Φιόνα την κολλητή μου και της λέω “τον πάνε μέσα τον δίσκο, θα μπω μέσα στο ιερό να τον πάρω”.»!

1685353830140-373049962-GAMOS-MOYZOYRAKI-KOZARI-(1).jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Και ξαφνικά πάω πίσω, με βλέπει η Μαριλού με τον Πάνο την ώρα του μυστηρίου, με βλέπει ο άλλος ο παππάς μου λέει “τι κάνεις”, λέω “θέλω να πάρω τα τρία κουφέτα”. Παίρνω τα τρία κουφέτα τα βάζω στην τσάντα μου… Το βράδυ γυρίσαμε με τον με τον αδερφό μου και επειδή ξέρεις πίνουμε φάγαμε και τα βρώμικα εγώ ξεχνιέμαι και με παίρνει ο ύπνος. Ξυπνάω το πρωί και θυμάμαι ότι είχα δει τον Κοκλώνη στον ύπνο μου να περνάμε από μια μεγάλη πόρτα και ξυπνάω αγχωμένη και λέω θα καταλήξω εκεί» και οι συνεργάτες της ξέσπασαν σε γέλια.

1685353838995-797453383-GAMOS-MOYZOYRAKI-KOZARI-(2).jpg

Δείτε την απίστευτη περιγραφή της Κατερίνας Καινούργιου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved