Μαριτίνα Ντενίση: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της και η αδυναμία στη μητέρα της
Showbiz

Μαριτίνα Ντενίση: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της και η αδυναμία στη μητέρα της

Μιμή και Μαρίτινα Ντενίση έχουν «χτίσει» μια υπέροχη σχέση και αυτό μπορεί κανείς να το διαπιστώσει βλέποντας απλά κοινές τους φωτογραφίες.

Πάνε πολλά χρόνια από τότε η μικρή Μαριτίνα πόζαρε στο πλευρό της μαμάς της κάνοντας χαριτωμενιές στον φωτογραφικός φακό και όσο τα χρόνια περνούσαν η μικρή Μαριτίνα μεγάλωσε και μας εντυπωσίαζε όλους.

denisi.jpg

Τα τελευταία χρόνια η κόρης της Μιμής Ντενίση έχει επιλέξει να βρίσκεται για τις σπουδές της στην Κύπρο και κάθε φορά που επιστρέφει στην Ελλάδα και κάνει δημόσιες εμφανίσεις με τη μαμά της, μας εντυπωσιάζει αφού αυτό το λαμπερό της χαμόγελο δεν το συναντάς εύκολα!

Η Μαριτίνα είναι πλέον 22 ετών και η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι μεγάλη.

ntenisi-(3).jpg

Παραμένει φυσικά το ίδιο γλυκιά και γοητευτική όμως όπως θα δεις και στις τελευταίες φωτογραφίες της, έχει αλλάξει το στιλ της, έχει μια απίθανη μεσογειακή σιλουέτα και πάντα «κλέβει» τις εντυπώσεις όταν αγκαλιάζει τόσο ζεστά τη μητέρα της, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία.

Δες φωτογραφίες στη gallery

«Χρόνια πολλά, καλά και ευτυχισμένα στον άνθρωπό μου, στην χαρά της ζωής μου, στην μαμά μου και στον μπαμπά μου μαζί.
Σ’ αγαπώ απεριόριστα.
Σε ευχαριστώ για όλα.
Σου χρωστάω όλη μου την ζωή.
Οι δυο μας, πάντα και για πάντα.
Να σε χαίρομαι κουκλάκι μου🤍», έγραψε πρόσφατα στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μαριτίνα Ντενίση για τα γενέθλια της μαμάς της.

1685439896290-796478457-ntenisi-(10).jpg

«Αν μία γυναίκα αποφασίσει να υιοθετήσει, πρέπει να είναι πάρα πολύ σίγουρη ότι θέλει να το κάνει. Αν θέλει να το κάνει και είναι σίγουρη, θα γίνει αν είναι στο έτσι κι έτσι και θεωρεί ότι δεν είναι απόλυτα δικό της το παιδί, δεν θα γίνει. Δεν είναι όλες οι γυναίκες για μανάδες, πιστεύω πως εσύ είσαι, όπως κι εγώ είμαι! Το παιδί δεν μου ήταν ποτέ δύσκολο, δεν αισθάνθηκα ότι θα χάσω κάτι ή ότι άλλαξε η ζωή μου. Το παιδί το έβαλα μέσα στην ζωή μου, δεν έκανα μία άλλη ζωή, δεν της παρουσίασα ποτέ μία ψεύτικη ζωή, ότι εγώ είμαι νοικοκυρά που μένει σπίτι. Ξέρει ότι η μαμά της είναι αυτό, αλλά η μαμά της είναι πάντα δίπλα της, είναι προτεραιότητα για εμένα και, ξέρει ότι και στην σκηνή του θεάτρου να είμαι αν συμβεί κάτι θα φύγω και θα πάω κοντά της.», έχει πει η ηθοποιός.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved