Παπαρίζου-Μενεγάκη: Οι δύο Ελένες «υπέκυψαν» στο ίδιο εμπριμέ μίνι φόρεμα - Μάθαμε και πόσο κοστίζει
Showbiz

Παπαρίζου-Μενεγάκη: Οι δύο Ελένες «υπέκυψαν» στο ίδιο εμπριμέ μίνι φόρεμα - Μάθαμε και πόσο κοστίζει

Μπορεί η Έλενα Παπαρίζου και η Ελένη Μενεγάκη να έχουν τελείως διαφορετικό στυλ ως γυναίκες όμως να που μερικές φορές συμπίπτουν τα γούστα τους!

Ένα εμπριμέ με πολύ έντονα χρώματα φόρεμα, υπήρξε το... αντικείμενο του πόθου για τις δύο κυρίες που θεωρούνται από τις πιο καλοντυμένες της ελληνικής σόουμπιζ.

Πρόκειται για ένα φόρεμα που θα φορεθεί πολύ φέτος το καλοκαίρι. Λάτρεις της μόδας τοσο η Έλενα Παπαρίζου όσο και η Ελένη Μενεγάκη ξετρελάθηκαν με τα έντονα prints του συγκεκριμένου φορέματος σε πορτοκαλί και λευκό το οποίο ομολογουμένως πηγαίνει εξίσου και στις δύο.

paparizou.jpg

Μάλιστα φρόντισαν να συνδυάσουν τα χρώματα του φορέματος με το μακιγιάζ τους, με την Έλενα να τολμάει ένα πιο πορτοκαλί κραγιόν και την Ελένη Μενεγάκη να μένει πιστή στο nude πορτοκαλί λίπστικ της όπως αυτά που μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Η μεν Έλενα το φόρεσε σε μία βραδινή της έξοδο ενώ η Ελένη Μενεγάκη το χάρηκε στο πλατό της εκπομπής της.

Λάτρης των έντονων χρωμάτων που σηματοδοτούν για την ίδια την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου, η όμορφη παρουσιάστρια το ανέδειξε με το μοναδικό της στυλ.

Το ίδιο όμως κατάφερε και η Έλενα Παπαρίζου η οποία για τις πιο φόρμαλ εξόδους της προτιμάει πιο αμπιγιέ φορέματα. Έλα όμως που η περίσταση ζητούσε ένα πιο απλό σε γραμμή φόρεμα το οποίο μάλιστα, όπως μάθαμε, κοστίζει 119 ευρώ; Δείτε παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved