Τζένη Μελιτά:  Πρόβα νυφικού για την παρουσιάστρια – Το απίθανο εναλλακτικό νυφικό φόρεμα
Showbiz

Τζένη Μελιτά: Πρόβα νυφικού για την παρουσιάστρια – Το απίθανο εναλλακτικό νυφικό φόρεμα

Νύφη στο πλευρό του επί χρόνια αγαπημένου της, Σπύρου Μαργαρίτη, ετοιμάζεται να ντυθεί η Τζένη Μελιτά.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Πρωίαν σε είδον ετοιμάζεται να χορέψει τον πιο όμορφο χορό της αυτόν του Ησαΐα και ήδη έχει ξεκινήσεις τις προετοιμασίες.

melita-(5).jpg

Στα stories της παρουσιάστριας μάλιστα είδαμε και φωτογραφίες από την πρόβα νυφικού της. Η Τζένη ψάχνει το πιο όμορφο κι εναλλακτικό νυφικό αφού τη αξίζει να είναι εντυπωσιακή και να μην μοιάζει σε καμία!

Η ίδια μάλιστα σχεδιάζει και το φόρεμα για το πάρτι μετά το μυστήριο, όπως είδαμε στα stories της. Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, ο γάμος, που θα γίνει σε κλειστό κύκλο, προγραμματίζεται για το τέλος του καλοκαιριού.

Δες τις φωτογραφίες

Είναι η δεύτερη φορά που η Τζένη και ο Σπύρος κάνουν σχέδια γάμου. Την πρώτη φορά αναβλήθηκαν λόγω της πανδημίας.

«Μπορεί ο κορονοϊός να μας αλλάζει την ημερομηνία, αλλά κατά τα άλλα επιθυμία μας είναι να κάνουμε έναν θρησκευτικό γάμο σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, με ανθρώπους που αγαπάμε χωρίς κοινωνικές υποχρεώσεις», είχε δηλώσει η Τζένη Μελιτά στην «R» πριν από τρία χρόνια, αποκαλύπτοντας ότι έχει βρει μια ωραία μυστική τοποθεσία αλλά και τους κουμπάρους που θα είναι δύο φίλοι του Σπύρου και τρεις φίλες της νύφης.

melita-(3).jpg

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Πρωίαν σε είδον ετοιμάζεται να χορέψει τον πιο όμορφο χορό της αυτόν του Ησαΐα και ήδη έχει ξεκινήσεις τις προετοιμασίες. Στα stories της παρουσιάστριας μάλιστα είδαμε και φωτογραφίες από την πρόβα νυφικού της. Η Τζένη ψάχνει το πιο όμορφο κι εναλλακτικό νυφικό αφού τη αξίζει να είναι εντυπωσιακή και να μην μοιάζει σε καμία! Η ίδια μάλιστα σχεδιάζει και το φόρεμα για το πάρτι μετά το μυστήριο, όπως είδαμε στα stories της. Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, ο γάμος, που θα γίνει σε κλειστό κύκλο, προγραμματίζεται για το τέλος του καλοκαιριού.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved