Νόνικα Γαληνέα: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία της – Η επιθυμία της οικογένειας
Showbiz

Νόνικα Γαληνέα: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία της – Η επιθυμία της οικογένειας

Η κηδεία της Νόνικας Γαληνέα θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε η Μαίρη Μπάρκουλη στην προσωπική της σελίδα στο Facebook.

Στην ίδια ανάρτηση, αναφέρεται και η έκκληση της οικογένειας να μην εισέλθουν οι κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών εντός του νεκροταφείου.

«Σήμερα το πρωί έφυγε από κοντά μας μια σπουδαία ηθοποιός και μια υπέροχη κυρία, η Νόνικα Γαληνέα. Μεγάλη απώλεια, τεράστιο το κενό!
Η Νόνικα Γαληνέα αγαπούσε πολύ τον κόσμο, τους ανθρώπους. Ήταν δοτική και μια μεγάλη αγκαλιά για όλους μας. Θα είναι πάντα κοντά μας στην σκέψη μας και στην καρδιά μας.

1685703846230-193403066-3516_NONIKA_GALINEA_21032007.jpg


Θερμή παράκληση της οικογένειας, γνωρίζοντας ότι θα την σεβαστούν όλοι, όπως σεβάστηκαν και την ίδια όσο ζούσε. Να μην εισέλθουν οι κάμερες στον χώρο του νεκροταφείου, να επιτρέψουν στην οικογένεια και σε όσους το επιθυμούν να θρηνήσουν και να την αποχαιρετήσουν ήσυχα και ήρεμα.


Θα είναι στην διάθεσή τους όλοι όσοι παραστούν και το επιθυμούν να μιλήσουν, έξω από τον χώρο του νεκροταφείου.
Η κηδεία της θα γίνει την Τρίτη 6 Ιουνίου, στη 1 το μεσημέρι, από το Α΄ νεκροταφείο.
Ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση.
Επιθυμία της Νόνικας Γαληνέα ήταν, όταν φύγει από την ζωή, αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν για τους σκοπούς του Ιδρύματος ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ, που τόσο αγαπούσε και φρόντιζε», έγραψε η Μαίρη Μπάρκουλη.

Δείτε την ανάρτησή της στην παρακάτω photo gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved