Ελένη Μενεγάκη: Το ταξίδι με την οικογένειά της για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Το ταξίδι με την οικογένειά της για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζει ταξίδι με την οικογένειά της για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και το αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της.

Η εκπομπή δεν θα προβληθεί τη Δευτέρα, 5 Ιουνίου, όπως και οι ψυχαγωγικές και οι ενημερωτικές εκπομπές του σταθμού και η παρουσιάστρια ήδη έχει κανονίσει το ταξιδάκι της με τα παιδιά και τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο.

Η Ελένη θα απολαύσει το τριήμερό της στα Άχλα της Άνδρου με όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα και τόνισε: «Υπάρχει τρελή πληρότητα για το τριήμερο… Ξέρετε από πότε έχω κρατήσει εισιτήρια για το τριήμερο και είμαστε και πολύ;».

Και σε άλλο σημείο τόνισε ότι τώρα που ο καιρός έχει ζεστάνει και πηγαίνει πιο συχνά στα Άχλα ασχολείται με το μποστάνι της.

Η αγάπη της άλλωστε για τα λουλούδια και τον κήπο του σπιτιού της είναι γνωστή. Η Ελένη Μενεγάκη φροντίζει η ίδια τον κήπο της τόσο στα Μελίσσια όσο και στην Άνδρο και το είχε πει στο παρελθόν πολλές φορές μέσα από τις εκπομπές της αλλά και σήμερα αναφέρθηκε στο μποστάνι της.

elenimenegaki_348465019_202634349355377_7475943033440621363_n-(1).jpg

H παρουσιάστρια λατρεύει τα φυτά, τα λουλούδια και η ίδια περιποιείται το μποστάνι της, όταν είναι στο νησί και την έχουμε δει μάλιστα να δημοσιεύει κατά καιρούς φωτογραφίες από το μποστάνι της στα Άχλα της Άνδρου.

Δείτε τι είπε για τον κήπο της στην Άνδρο στο παρακάτω απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved