Μαρία Ηλιάκη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έδωσε στην κόρη της το όνομα της μαμάς της
6552487
Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έδωσε στην κόρη της το όνομα της μαμάς της

Συγκινημένη όσο ποτέ στη βάφτιση της κόρης της η Μαρία Ηλιάκη.

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης το μεσημέρι της Τετάρτης (31-05) βάφτισαν την δυο ετών κόρη τους.

iliaki-stelios.jpg
9124199

Το ζευγάρι επέλεξε να βαφτίσει την μικρή Κατερίνα μια πολύ σημαντική ημέρα για την οικογένεια καθώς εκείνη την ημέρα ήταν και τα γενέθλια της μικρούλας. Το μυστήριο έγινε στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στην Πεύκη έχοντας στο πλευρό τους στενούς φίλους και συγγενείς.

iliaki-(3).jpg

Στέλιος Μανουσάκης-Μαρία Ηλιάκη

Η παρουσιάστρια μιλώντας στις κάμερες αποκάλυψε μεταξύ άλλων τον λόγο που δεν έδωσε στην κόρη της το όνομα της μαμάς της, η οποία έχει φύγει από τη ζωή.

iliaki-(7).jpg
6552487

«Είμαι από το πρωί και κλαίω από συγκίνηση. Είναι μια ωραία μέρα για την οικογένειά μας σήμερα. Βαφτίσαμε το Κατερινάκι μας το πρωί, ήρθαμε εδώ να το γιορτάσουμε. Ήρθαν πολλοί αγαπημένοι μας άνθρωποι από Ελλάδα, Ελβετία, Κρήτη. Είναι ωραία, είναι και τα γενέθλιά της, διπλή χαρά. Η Κατερίνα είναι μέσα και παίζει, είναι λίγο αγχωμένη λόγω κόσμου. Το όνομα Κατερίνα είναι από την πεθερά μου. Δεν έδωσα το όνομα της μητέρας μου γιατί σκέφτηκα ότι η μαμά μου δεν ζει για να το χαρεί, οπότε ας το ακούσει η άλλη γιαγιά και να χαρεί. Θα ήθελα να είναι εδώ αλλά δυστυχώς δεν είναι. Η κόρη μου μοιάζει στον μπαμπά της αλλά έχει την τσαχπινιά, το μπρίο μου, την πολυλογία μου και την ομορφιά μου», είπε μεταξύ άλλων η ίδια.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved