Χλόη Λιάσκου: Έτσι είναι σήμερα στα 78 της χρόνια η ακαταμάχητη ξανθιά του ελληνικού κινηματογράφου
Showbiz

Χλόη Λιάσκου: Έτσι είναι σήμερα στα 78 της χρόνια η ακαταμάχητη ξανθιά του ελληνικού κινηματογράφου

Χλόη Λιάσκου: Έχει μετρήσει πολλά χιλιόμετρα τόσο στον κινηματογράφο όσο και στο θέατρο και σίγουρα στην περίπτωση της τίποτα δεν έγινε τυχαία. Ο λόγος για την ακαταμάχητη ξανθιά του ελληνικού κινηματογράφου, Χλόη Λιάσκου που έλαμψε τη χρυσή περίοδο του σινεμά και σήμερα είναι 78 ετών. 

Ήταν η Ανίτα στα «101 σκυλιά της Δαλματίας», η Ντόλυ στον θρυλικό «Νόμο 4000», η Μαίρη Αγγέλου στο «Μερικοί το προτιμούν κρύο» και πολλά άλλα. Η Καλλιόπη όπως είναι το πραγματικό της ήταν ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Δαλιανίδη και αποτέλεσε χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της μεγάλης οθόνης.

Δεν είναι μόνο ο Χάρης, ο Νικόλας κι ο Μιχαήλ: Έτσι είναι σήμερα ο άγνωστος γιος του Πάριου, Θανάσης

Μία σπάνια εξομολόγηση της Χλόης Λιάσκου πριν από 8 χρόνια.

Το ξανθό κορίτσι των ταινιών «Κάτι να καίει», «Κορίτσια για φίλημα» και «Μερικοί το προτιμούν κρύο» πάντοτε έφερνε χολιγουντιανό αέρα σε όλες τις εμφανίσεις της αλλά όταν έκανε οικογένεια αποφάσισε να κλείσει την πόρτα της δόξας πίσω της μια για πάντα.

Η ίδια ήταν ανήλικη όταν υπέγραψε συμβόλαιο στην κορυφαία εταιρία παραγωγής της εποχής, τη Φίνος Φιλμ. Μεγάλωσε στην Αθήνα, ορφανή από πατέρα, καθώς πέθανε λίγο μετά τη γέννηση της.

xloi-liaskou

Την ανακάλυψε ο Νίκος Κούνδουρος, στα 13 της χρόνια την εποχή που σπούδαζε στη σχολή χορού Ζουρούδη και σύντομα έγινε ένα από τα πρώτα ονόματα στο χώρο του θεάματος.

Δείτε στην παρακάτω Gallery πώς είναι σήμερα, στα 78 της, η Χλόη Λιάσκου.

Η προσωπική της ζωή:

Η Χλόη Λιάσκου σήμερα έχει αφοσιωθεί στην οικογένεια της. Παντρεύτηκε όταν ήταν ακόμη ανήλικη τον καθηγητή της σχολής της, Λάμπρο Κωστόπουλο.

Η ίδια είχε πει σε συνέντευξή της: «Ήταν και καθηγητής μου στη σχολή και υπήρχε όλο αυτό το “κλίμα" του Πυγμαλίωνα», τόνισε η ίδια.

H μητέρα της ήταν αντίθε­τη, αφού ο Λάμπρος Κωστόπουλος ήταν 17 χρό­νια μεγαλύτερος και είχε παντρευτεί ήδη μία φορά στο παρελθόν. Έτσι, ο γάμος έγινε με απόφαση δικαστηρίου. Από το γάμο της με τον Λάμπρο Κωστόπουλο, απέκτησε δύο παιδιά.

Η ίδια έκανε ακόμα ένα παιδί, το οποίο δυστυχώς «έχασε» όταν εκείνο ήταν 4 ετών. Το άτυχο αγοράκι έπασχε από υποξαιμία του εγκεφάλου και δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Από το 1971 και για 12 συνεχή χρόνια εργάστηκε στο Εθνικό θέατρο, ενώ αργότερα, το διάστημα 1991-1996, παρουσίαζε στην ΕΡΑ2 την εκπομπή «Εν αρχή είναι ο έρωτας».

Σήμερα ζει στα νότια προάστια αποφεύγοντας τις συνεντεύξεις και τις δημόσιες εμφανίσεις.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Νέζης: Αγνώριστος σήμερα ο «Κωστάκης» του «Ρετιρέ»

Ίνκα Τσαγκάρη: Έτσι είναι σήμερα η κόρη της Έλενας Ναθαναήλ - Πήρε τα μάτια & την απαράμιλλη γοητεία

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved