Μενεγάκη - Παντζόπουλος: Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην Άνδρο και ο Μάκης δημοσίευσε φώτο
Showbiz

Μενεγάκη - Παντζόπουλος: Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην Άνδρο και ο Μάκης δημοσίευσε φώτο

Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η Ελένη Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα τέσσερα παιδιά της βρίσκεται στα Άχλα της Άνδρου και ο σύζυγός της δημοσίευσε δυο φωτογραφίες από το νησί. 

Η εκπομπή σήμερα, Δευτέρα, 5 Ιουνίου δεν προβάλλεται, αφού η παρουσιάστρια έφυγε για το νησί το απόγευμα της Παρασκευής (2-06).

Η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει το τριήμερό της στα Άχλα της Άνδρου με όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα και μάλιστα το είχε αποκαλύψει μέσα από την εκπομπή της.

«Υπάρχει τρελή πληρότητα για το τριήμερο… Ξέρετε από πότε έχω κρατήσει εισιτήρια για το τριήμερο και είμαστε και πολλοί;», είχε πει.

201908121140500.0056_ELENI_MENEGAKI_MAKIS_PANTZOPOYLOS_2972019.jpg

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε το λιμάνι κατά την αναχώρησή της με γεμάτη την καρότσα στο αγροτικού αυτοκινήτου που οδηγεί, αφού όπως είπε και η ίδια αυτή την περίοδο φροντίζει με τα χεράκια της το μποστάνι της και φυτεύει διάφορα ζαρζαβατικά.

Και μπορεί να μην βουτήξει στη θάλασσα ακόμα μιας και είναι κρυουλιάρα και τα νερά ακόμα είναι κρύα, όμως ηλιοθεραπεία στην αγαπημένη της παραλία έκανε.

Μάλιστα εκτός από τις τρεις κόρες της στα Άχλα είναι και ο γιος της, Άγγελος με την Γαία Μερκούρη.

Ο Μάκης δημοσίευδε δύο φωτογραφίες, στη μία βλέπουμε τη θέα από το ξενοδοχειακό συγκρότημά του και στην άλλη απεικονίζονται τα πόδια μιας γυναίκας που κάνει ηλιοθεραπεία και το πιο πιθανό είναι η Γαία, το κορίτσι του Άγγελου.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved