Ζουγανέλη: Οι luxurious πόζες της με μαγιό στη θάλασσα! Το μαύρο μπικίνι και το hairstyle παραλίας
Showbiz

Ζουγανέλη: Οι luxurious πόζες της με μαγιό στη θάλασσα! Το μαύρο μπικίνι και το hairstyle παραλίας

Ένα όμορφο τριήμερο μακριά από την όλη πέρασε η Ελεονώρα Ζουγανέλη και μας χάρισε τις πρώτες φωτογραφίες της με μαγιό!

Σε μια απίθανη παραλία η κορυφαία στο είδος της ερμηνεύτρια, πόζαρε με το μαύρο της μπικίνι και είναι φωτογραφίες της είναι μαγικές.

zoyganeli-(3).jpg

«Το καλοκαίρι ☀️ όσο και να μας παίζει, έρχεται… είναι εδώ! 🙌🏻 Λίγες μέρες ξεκούρασης και ανάτασης πριν την καλοκαιρινή μας 🎶 περιοδεία. Μου λείψατε! 💙», έγραψε η ίδια παίρνοντας μερικές ανάσες ξεκούρασης πριν την καλοκαιρινή της περιοδεία με την Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Δες τις φωτογραφίες της

Όσο για την summer εμφάνισή της, τι να πρωτοσχολιάσει κανείς; Υπέροχη σιλουέτα που δένει τόσο αρμονικά με το λαμπερό της πρόσωπο.

zoyganeli-(4).jpg

«Έχω ταλαιπωρήσει το σώμα μου. Η παχυσαρκία μπορεί να σου αφήσει μια μη υγιή σχέση με τον εαυτό σου, ακόμη και αν αδυνατίσεις. Υπάρχουν παχύσαρκοι που νιώθουν πολύ άνετα, εγώ δεν ήμουν από αυτούς. Ήθελα να αλλάξω. Άργησα να αγαπήσω το σώμα μου και πάντα έχω αγωνία γι’ αυτό. Έχω αρχίσει να είμαι καλή μαζί μου. Σίγουρα το αγαπώ, σέβομαι και το εκτιμώ ότι είναι απίκο στις ορέξεις μου. Προσπαθώ να είμαι δοτική σε αυτό, από να φροντίζω την διατροφή μου και να μην πίνω, μέχρι να γυμνάζομαι.

Προσπαθώ, το ξαναλέω, δεν τα καταφέρνω πάνταΜε αυτό παλεύω, αλλά τουλάχιστον έχω αρχίσει να βλέπω το σώμα μου και να το συμπαθώ. Να θέλω να το φροντίζω και να του δίνω εκεί που αξίζει κόπο σε όλα τα επίπεδα», έχει πει η ίδια για την αλλαγή στο σώμα της μετά την απώλεια των κιλών της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved