Γιάννης Φλωρινιώτης: Συγκλονίζει η «προφητική» ανάρτησή του δυο ημέρες πριν τον θάνατό του!
Showbiz

Γιάννης Φλωρινιώτης: Συγκλονίζει η «προφητική» ανάρτησή του δυο ημέρες πριν τον θάνατό του!

Δύο ημέρες πριν τον θάνατό του ο Γιάννης Φλωρινιώτης έκανε την τελευταία του ανάρτηση στο Facebook. Τα όσα έγραψε τώρα πια μοιάζουν προφητικά...

Μεγάλη θλίψη προκάλεσε στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του θανάτου του Γιάννη Φλωρινιώτη.

Ο τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Τρίτης σε ηλικία 76 ετών στο νοσοκομείο «Σωτηρία», όπου νοσηλευόταν με πνευμονικό οίδημα.

Δύο ημέρες πριν τον θάνατό του ο Γιάννης Φλωρινιώτης έκανε την τελευταία του ανάρτηση.

Όλοι συγκλονιστήκαμε ότι συνειδητοποιήσαμε τα «προφητικά λόγια» που έγραψε ο τραγουδιστής στον λογαριασμό του στο facebook.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής κοινοποίησε μια χιουμοριστική φωτογραφία του, η οποία έγραφε: «Να δεις που σε χίλια χρόνια θα βρουν οι αρχαιολόγοι τον τάφο του Φλωρινιώτη με τα χρυσαφικά έγινε γνωστό πως ο τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή.

Δείτε την ανάρτηση του Γιάννη Φλωρινιώτη στο φωτογραφικό άλμπουμ που ακολουθεί:

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης γεννήθηκε στο χωριό Κάτω Κλείναι της Φλώρινας. Το πραγματικό του επώνυμο είναι Αποστολίδης και η καταγωγή του είναι Ποντιακή. Ξεκίνησε να τραγουδάει σε ηλικία 16 ετών με ένα λαϊκό συγκρότημα που έφτιαξαν 5 άτομα. Έκανε περιοδείες σε όλες σχεδόν τις επαρχίες της Ελλάδος.

Σε ηλικία 18 ετών έφτασε να έχει πολύ μεγάλο ρεπερτόριο τραγουδιών από ξένα-ελαφρά- Μοντέρνα- Λαϊκά- Δημοτικά- Ποντιακά, ως τότε τραγουδούσε με το όνομα "μικρός Γιαννάκης". Σαν μονάδα δούλεψε σε πολλά μπουζουξίδικα στην Θεσσαλονίκη κι από εκεί άρχισε την καριέρα του με το σημερινό του όνομα.

Στην Θεσσαλονίκη τραγούδησε δίπλα σε μεγάλους ρεμπέτες, όπως ο Μάρκος Βαμβακάρης, ο Γιάννης Παπαιωάνου, ο Γιώργος Λούκας, ο Πρόδρομος Τσαουσάκης, ο Θεόδωρος Πολυκανδριώτης και για δύο σεζόν, ντουέτο με τη Ρίτα Σακελλαρίου.

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved