Γιάννης Φλωρινιώτης: Τα συγκλονιστικά λόγια της κόρης του, Άννας δυο ώρες πριν «φύγει» από τη ζωή
Showbiz

Γιάννης Φλωρινιώτης: Τα συγκλονιστικά λόγια της κόρης του, Άννας δυο ώρες πριν «φύγει» από τη ζωή

Λίγες ώρες πριν πεθάνει ο Γιάννης Φλωρινιώτης, η κόρη του, Άννα έδωσε μία συνέντευξη στο Happy Day και αφού μίλησε για τις δύσκολες ώρες που περνά ο πατέρας της, κατέρρευσε.  

Συγκεκριμένα ανέφερε η Άννα Φλωρινιώτη:

«Το πρωί μας ειδοποίησαν οι γιατροί ότι ο μπαμπάς μου δεν είχε κορεσμό και έπαθε ανακοπή. Τρέξαμε όλοι. Τον έχουν σε τεχνητό κώμα. Λένε ότι είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα αλλά εμείς πιστεύουμε πολύ στον Θεό ότι θα μας βοηθήσει και γενικά επειδή είναι πολύ δυνατός… Εύχομαι να με λυπηθεί ο Θεός και να γίνει καλά».

Capture.JPG

Και πρόσθεσε: «Οι γιατροί, από τη μέρα που μπήκε μας είπαν ότι είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα αλλά ήταν καλά, έτρωγε, έκανε πλάκα, γελάγαμε. Είναι μια εβδομάδα στο νοσοκομείο. Μπήκαμε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους γιατί είχε πέσει πολύ το οξυγόνο του, με τα φάρμακα και τις κορτιζόνες να δυναμώσει.

Ενώ του είχαν απαγορεύσει οι γιατροί να σηκώνεται, όταν έμεινε μόνος του στο δωμάτιο πήγε να σηκωθεί και έπαθε ανακοπή και έπεσε κάτω. Η κατάστασή του δεν έχει σταθεροποιηθεί και οι γιατροί δε μας έχουν δώσει πολλές ελπίδες. Όλη η οικογένεια και οι φίλοι του είμαστε δίπλα του, να νιώθει ότι είμαστε κοντά του».

201603041120140.9534_GIANIS_FLORINIOTIS_332016.JPG

Και υπογράμμισε η Αννούλα: «Παρόλο που είναι διασωληνωμένος, εμένα με αφήνουν οι γιατροί και μένω στο δωμάτιο. Είμαι από πάνω του και του μιλάω και του λέω, “μπαμπάκα μου σήκω”. Έπαθα μεγάλο κακό που αρρώστησε ο μπαμπάς μου. Τελευταία είχε πολύ χαμηλό οξυγόνο, δε μπορούσε να περπατήσει καθόλου. Περνάω πολύ άσχημα αλλά δε με νοιάζει, ας γίνει ο μπαμπάς μου καλά και δε με νοιάζει τίποτα άλλο».

florinitis_kori.jpg

Αυτά ήταν τα συγκλονιστικά της λόγια δύο ώρες πριν πεθάνει ο πατέρας της και δείτε τη συνέντευξη παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved