Ο Δημήτρης Κοντολάζος ήταν απών από τον γάμο της κόρης του, Αγγελικής
Showbiz

Ο Δημήτρης Κοντολάζος ήταν απών από τον γάμο της κόρης του, Αγγελικής

 Έλαμψε διά της απουσίας του ο Δημήτρης Κοντολάζος από τον γάμο της κόρης του Αγγελικής.

Μπορεί κάποιοι να περίμεναν ότι ο τραγουδιστής θα ήταν εκείνος που θα τη συνόδευε νύφη στην εκκλησία, ωστόσο σύμφωνα με την Espresso πατέρας και κόρη έχουν να μιλήσουν περίπου τρία χρόνια. «Καρπός» του πρώτου γάμου του τραγουδιστή με την Ελένη Κωβαίου, που τελέστηκε στις αρχές της δεκαετίας του ’80, η Αντζυ, όπως την αποκαλούν οι δικοί της άνθρωποι, παντρεύτηκε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής 4 Ιουνίου τον αγαπημένο της Αντώνη στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος, στο Πόρτο Ράφτη, παρουσία συγγενών και φίλων.

Όμως ο πατέρας της επέλεξε να μη δώσει το «παρών» στην ωραιότερη -έως τώρα- στιγμή της ζωής της κόρης του.

kontolazos-me-kori.webp

Όπως ήταν φυσικό, οι φήμες που προϋπήρχαν περί προβλημάτων στη μεταξύ τους σχέση επιβεβαιώθηκαν ύστερα από αυτό.

«Ο Δημήτρης Κοντολάζος φαίνεται πως έχει ξεγράψει την κόρη του, την Αντζυ, εδώ και τρία χρόνια. Δεν έχει καμία επικοινωνία μαζί της», δήλωσε στην εφημερίδα άνθρωπος από το περιβάλλον τους.

Μάλιστα, η ρήξη στη σχέση πατέρα και κόρης φαίνεται ότι είχε ως αιτία -σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή- το γεγονός ότι η Αντζυ δεν κατάφερε ποτέ να αναπτύξει καλή επικοινωνία με τη δεύτερη σύζυγο του πατέρα της, την Καρολίνα, με την οποία ο καλλιτέχνης έχει αποκτήσει άλλη μία κόρη, τη Σοφία.

201410141137070.3384_DIMITRIS_KONTOLAZOS_13102014.jpg

Πάντως, οι δυο αδελφές διατηρούν καλές σχέσεις μεταξύ τους, αφού η Σοφία παραβρέθηκε στον γάμο της Αντζυς, συνοδευόμενη από τον αγαπημένο της, και της ευχήθηκε τα καλύτερα. Σε αντίθεση δηλαδή με τον Δημήτρη Κοντολάζο, που ούτε εμφανίστηκε στην εκκλησία ούτε πήρε τηλέφωνο την κόρη του για να της δώσει τις ευχές του.

201310171200300.6991_DIMITRIS_KONTOLAZOS_16102013.jpg

Στο πλευρό της Αντζυς ήταν φυσικά η μητέρα της Ελένη, μαζί με τον δεύτερο σύζυγό της Βασίλη, με τον οποίο μετρούν 25 χρόνια κοινής πορείας. Ήταν μάλιστα ο Βασίλης που παρέδωσε τη νύφη στον γαμπρό, αφού ο ίδιος την έχει μεγαλώσει σαν κόρη του. Η Espressο επικοινώνησε με τον Δημήτρη Κοντολάζο ο οποίος αρνήθηκε ευγενικά να απαντήσει. Το μόνο που δήλωσε, είναι: «Να είναι ευτυχισμένη!».

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved