Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Αποκάλυψε τον λόγο του διαζυγίου με τον Γκλέτσο μόλις 2 μήνες μετά τον γάμο
Showbiz

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Αποκάλυψε τον λόγο του διαζυγίου με τον Γκλέτσο μόλις 2 μήνες μετά τον γάμο

Μία αναδρομή στο παρελθόν θέλησε να κάνει η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Η κόρη της αείμνηστης Ζωής Λάσκαρη υπήρξε παντρεμένη με τον ηθοποιό Απόστολο Γκλέτσο, σε ένα γάμο που κράτησε μόλις δύο μήνες.

Η ίδια αποκάλυψε για πρώτη φορά τον λόγο που εκείνη και ο ηθοποιός πήραν διαζύγιο σε τόσο σύντομο διάστημα. Η Μαρία Ελένη ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok και αναφέρθηκε στο θέμα.

«Ήμουν 19 χρονών όταν παντρεύτηκα τον Απόστολο για 2 μήνες. Ήμασταν κάποιους μήνες πριν μαζί. Τη μέρα του γάμου ήμουν λιώμα από το πρωί που ξύπνησα στο Πόρτο Ράφτη και ήμουν με τις φίλες μου και ετοιμαζόμασταν. Ήμουν όλη μέρα νηστική με ουίσκι και κόκα. Έπινα όλη μέρα ουίσκι και κόκα. Προφανώς δεν ήμουν ευτυχισμένη με αυτό που πήγαινα να κάνω. Τέλος πάντων έγινε αυτός ο γάμος. Με το που πήγαμε να μείνουμε μαζί και ζήσαμε την πραγματικότητα άρχισα να φρικάρω. Άρχισα να σκέφτομαι τον πρώην μου, με τον οποίο έκανα κόκες», ανέφερε αρχικά η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου.

201807181145250.7284_MARIA_ELENI_LIKOYREZOY_17072018.JPG

«Ήταν μια σχέση με drugs. Με αυτόν έκανα τα περισσότερα και την πολύ τρέλα. Δεν θα έκανα σχέση μαζί του αν ήμουν εκτός ναρκωτικών. Εγώ όμως στο μυαλό μου ήθελα αυτόν τον άνθρωπο γιατί μου άρεσε αυτή η ζωή του αλκοόλ, της κόκας, του έξω. Με το που έμεινα λοιπόν στο σπίτι με τον Απόστολο εγώ αναζητούσα την πρώην μου σχέση. Ένα βράδυ βγήκα, τον συνάντησα, το είπα στον Απόστολο και χωρίσαμε. Εγώ γύρισα σε αυτόν τον άνθρωπο για να συνεχίσω τη ζωή της κόκας. Προφανώς δεν είχα πιάσει ακόμα τον πάτο…» είπε ακόμη η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved