Μαριέττα Χρουσαλά – Λέων Πατίτσας: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το μαγευτικό ταξίδι τους στο Μαρόκο
Showbiz

Μαριέττα Χρουσαλά – Λέων Πατίτσας: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το μαγευτικό ταξίδι τους στο Μαρόκο

Μία υπέροχη εξόρμηση στο μαγευτικό Μαρόκο έκαναν πρόσφατα η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας. Το ζευγάρι λατρεύει τα ταξίδια και το έχουμε δει πολλές φορές στο παρελθόν.

Η εντυπωσιακή Μαριέττα και ο σύζυγός της επέστρεψαν μόνιμα στην Ελλάδα και συνεχίζουν να ταξιδεύουν στις Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίζονται, αφού έχουν πολλές από τις δουλειές τους εκεί.

Το διάσημο ζευγάρι ταξίδεψε στο Μαρόκο χωρίς τα παιδιά τους με σκοπό να βρεθούν στο πάρτι γενεθλίων της Σίλιας Κριθαριώτη. Το πάρτι υπερπαραγωγή έλαβε χώρα σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Μαρόκο, έχοντας στο πλευρό τα αγαπημένα της πρόσωπα.

xr.jpg

Η Μαριέττα Χρουσαλά μοιράστηκε στιγμές από το ταξίδι τους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram:

Δες τις φωτογραφίες στην παρακάτω Gallery:

Μαριέττα Χρουσαλά: Για να επιστρέψω στην τηλεόραση πρέπει να είναι σωστές οι συνθήκες

Η Μαριέττα Χρουσαλά είχε μιλήσει στην εκπομπή «After Dark» για μία πιθανή επιστροφή στην τηλεόραση:

«Η τηλεόραση δεν είχε προλάβει να μου λείψει, γιατί, όταν σταμάτησα, μπήκαν στη μέση πολλά πράγματα. Η μητρότητα, τρία παιδιά δεν είναι εύκολο, ο γάμος, ταξιδεύουμε και πάρα πολύ λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του συζύγου μου… Την αγαπάω πολύ την τηλεόραση, το έχω σπουδάσει, με ενδιαφέρει, αλλά για να επιστρέψω πρέπει να είναι και οι συνθήκες σωστές και να μου αρέσει αυτό που θα κάνω», ανέφερε η Μαριέττα Χρουσαλά.

«Το μόντελιγνκ δεν περίμενα ποτέ ότι θα μπει στη ζωή μου. Ήμουν πολύ καλή μαθήτρια, απουσιολόγος. Στο πανεπιστήμιο, για κάποιο λόγο ο μπαμπάς μου ήθελε να με δει στα καλλιστεία, δεν ξέρω γιατί. Όταν αρρώστησε, για να του κάνω το χατίρι, ο αδερφός μου κάπως έκανε την αίτηση. Εγώ δεν είχα το μυαλό μου όμως. Ήξερε ότι έχω μια καλή εμφάνιση, αλλά δεν το καταλάβαινα τόσο», αποκάλυψε.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved