Γιάννης Αποστολάκης: «Θεωρούσα υποτιμητικό να γίνω chef»
Ο Γιάννης Αποστολάκης μίλησε για την απόφασή του να ασχοληθεί με τη μαγειρική και αποκάλυψε πως στην αρχή το θεωρούσε… υποτιμητικό.
«Μου άρεσε να παίρνω την πρώτη ύλη και να τη μεταλλάσσω σ’ αυτό που θέλω. Δίσταζα όμως γιατί το θεωρούσα υποτιμητικό σαν επάγγελμα. Επειδή το μαγείρεμα θεωρείται γυναικεία δουλειά αισθανόμουν λίγο άβολα και το έβλεπα «κάπως». Πίστευα ότι θα μπορούσα να κάνω κάτι καλύτερο.»
Πηγή: Down Town
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ