To εναλλακτικό πρωινό που προτείνει ο Λευτέρης Λαζάρου
Ένα εναλλακτικό πρωινό προτείνει ο σεφ Λευτέρης Λαζάρου.
«Να λανσάρουμε στα ακριβά ξενοδοχεία πρωινό με τραχανά σαν ρόφημα αντί για κορν φλέικς. Καγιανά ή στραπατσάδα αντί για ομελέτα. Σύγκλινο Μάνης ή απάκι Κρήτης αντί για λουκάνικα Φρανκφούρτης. Γραβιέρα Μυτιλήνης αντί για τυρί Ολλανδίας. Φυσικά, μαστίχα Χίου, που είναι ασυναγώνιστο προϊόν!»
Πηγή: espresso
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ