Showbiz

Από ποια ασθένεια πάσχει η Έλλη Κοκκίνου;

Gossip-tv Team

Η Έλλη Κοκκίνου χθες εμφανίστηκε σε γνωστό club της Αττικής μετά από πρόσκληση ραδιοφωνικού σταθμού.

Η τραγουδίστρια μετά το τέλος της εμφάνισής της μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» για το γιο της, τα νέα της τραγούδια, το ενδεχόμενο να παρουσιάσει κάποια τηλεοπτική εκπομπή αλλά και την ασθένειά της. Η Έλλη Κοκκίνου αποκάλυψε για πρώτη φορά πως εδώ και τρεις μήνες ανακάλυψε πως πάσχει από κοιλιοκάκη, μια ασθένεια αρκετά σπάνια αφού βάση ερευνών την έχουν περίπου ένας στους 3.000 – 4.000 ανθρώπους.

Πρόκειται για μια ασθένεια που έχει σχέση με το στομάχι και τη διατροφή. Η τραγουδίστρια δεν μπορεί να φάει οποιοδήποτε φαγητό περιέχει γλουτένη δηλ. αλεύρι. Για το λόγο αυτό η τραγουδίστρια πρέπει να προσέχει πάρα πολύ τη διατροφή της και όχι μόνο για λόγους εμφάνισης αλλά και υγείας.

Να θυμίσουμε επίσης πως η Έλλη Κοκκίνου δεν είναι η πρώτη φορά που ταλαιπωρείται με την υγεία της και την διατροφή αφού και κατά το παρελθόν αντιμετώπιζε πρόβλημα με το θυρεοειδή της γεγονός που της είχε προσθέσει αρκετά κιλά. Όπως όμως δήλωσε και η ίδια είναι αθλήτρια και από μικρή έχει μάθει να μάχεται και να αγωνίζεται στη ζωή.

Σημείωση

Η κοιλιοκάκη είναι η δυσανεξία (κάτι που ο οργανισμός δεν ανέχεται) στη γλουτένη, πρωτεΐνη που υπάρχει στο σιτάρι, το κριθάρι, τη βρώμη και τη σίκαλη. Η αντίδραση του οργανισμού είναι η παραγωγή αντιγλιαδινικών αντισωμάτων, κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα την καταστροφή του εσωτερικού τοιχώματος του λεπτού εντέρου. Πρόκειται για κληρονομική πάθηση και επειδή η βλάβη προκαλείται από το ίδιο το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού, θεωρείται αυτοάνοσο νόσημα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved