Showbiz

Το απωθημένο του Γιώργου Καπουτζίδη

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν ο πρώτος καλεσμένος του Πέτρου Κωστόπουλου στην εκπομπή «Βράδυ». Ο ηθοποιός άκρως αποκαλυπτικός και ειλικρινής μίλησε για το μεγάλο του απωθημένο. Και ποιο είναι αυτό;

Να παρουσιάσει αγώνες στίβου. Επίσης, δήλωσε πως από μικρός ήθελε να ανοίξει πλυντήριο αυτοκινήτων αλλά οι γονείς του δεν του έδωσαν τα χρήματα για να το κάνει και στη συνέχεια το μεγάλο του απωθημένο, στο ίδιο μήκος με το πρώτο, ήταν να γίνει πρωταθλητής στίβου. Οι δυο άντρες όμως μίλησαν και για την εκπομπή μαγειρικής που έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Είσαι ένα ψευτρόνι» του είπε στο ξεκίνημα της συζήτησης ο παρουσιαστής και του θύμισε πως σε μια άλλη εκπομπή ο ηθοποιός του είχε αναφέρει πως δεν ξέρει να μαγειρεύει και λίγες μέρες μετά βρέθηκε να παρουσιάζει εκπομπή μαγειρικής.

«Ε μου το πρότειναν», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης και συμπλήρωσε: «Αλήθεια όμως δεν ήξερα να μαγειρεύω. Τώρα όμως έμαθα». Και τι μαγειρεύεις τώρα σπίτι τον ρώτησε ο Κωστόπουλος, «αυγά μάτια; Για πες μας ένα φαί που κάνεις;».

«Κρέπες» είπε ο ηθοποιός, «φτιάχνω κρέπες» και μόλις ο παρουσιαστής του είπε ότι τον κοροϊδεύει, εκείνος του αποκάλυψε ότι φτιάχνει και τάρτα πράσο, αλλά φύλο δεν ανοίγει. Δείτε το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved