Showbiz

Ο «Γολγοθάς» της Γιολάντας Διαμαντή

Gossip-tv Team

«Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται», λένε και μάλλον έχουν δίκιο όπως είπε σήμερα το μεσημέρι η Γιολάντα Διαμαντή στην εκπομπή «Ελένη».

Η ραδιοφωνική παραγωγός σήμερα είχε μια αρκετά κουραστική ημέρα αφού όλα της πήγαν στραβά. Βέβαια, η Γιολάντα για ακόμη φορά αντιμετώπισε την κατάσταση με χιούμορ κι έτσι κατάφερε να «επιβιώσει». Αρχής γενομένης από τα ξημερώματα στις 5:30 που έφυγε από το σπίτι και ξέχασε το κινητό της. Στη συνέχεια κι ενώ βρισκόταν στην Αττική Οδό με προορισμό το ραδιόφωνο συνειδητοποίησε πως δεν είχε καθόλου χρήματα για να περάσει από τα διόδια και αποφάσισε να κάνει auto stop αρχικά και μετά να δανειστεί χρήματα από περαστικούς. Ενώ η ταλαιπωρία της τελείωσε όταν έφτασε στο κτήριο που στεγάζεται το ραδιόφωνο και δεν είχε την κάρτα της και δεν μπορούσε να μπει στο κτήριο για να κάνει εκπομπή.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά η Γιολάντα Διαμαντή περιέγραψε στην Ελένη Μενεγάκη την κατάσταση που βιώνει σπίτι της με τη μικρή της κόρη να είναι άρρωστη και να κάνει εμετούς. «Τα παιδιά μας έχουν ομαδικό εμετό! Έπαιζε το μωρό στο σαλόνι και πήγε η κόρη μου και έκανε εμετό πάνω από το μωρό. Βλέπω το μωρό να κρέμονται από το κεφάλι του μακαρόνια», είπε χαρακτηριστικά. Στην κουβέντα, όμως, μπήκε και η παρουσιάστρια η οποία βιώνει παρόμοια κατάσταση στο δικό της σπίτι με τη μικρή της κόρη να έχει το ίδιο πρόβλημα. «Εγώ την παίρνω αγκαλιά και τρέχω γιατί ξεκινάει ο εμετός στο κρεβάτι -συγνωμη, τρώτε κιόλας εσείς στο σπίτι αυτή την ώρα- και μέχρι να την πάω στην τουαλέτα, συνεχίζει στον διάδρομο. Παντού! Και λες, ένα τόσο μικρό πλασματάκι που το χωράει όλο αυτό», συμπλήρωσε η Ελένη.

Δείτε το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved