Showbiz

Πέτρος Φιλιππίδης: «Δεν με απασχολούν οι πορείες την ώρα που κάνουμε παράσταση»

Gossip-tv Team

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή «Κορίτσια για σπίτι» στο Μακεδονία TV.

Ο ηθοποιός μίλησε για την κρίση που υπάρχει στην τηλεόραση και για την άσχημη τροπή που πήρε τελικά το μέλλον του «50-50» λέγοντας πως όλοι δεχόμαστε τα γεγονότα και πληρώνουμε τις συνέπειες. Ανέφερε, επίσης, πως στην τηλεόραση δεν πηγαίνουν καλά τα πράγματα για πολύ κόσμο άρα γιατί για εκείνον να γινόταν εξαίρεση; Παρόλα αυτά, ο ίδιος συζητάει για το τηλεοπτικό του come back χωρίς όμως να υπάρχει κάτι σίγουρο και χωρίς όμως να τον απασχολεί ιδιαίτερα η μικρή οθόνη.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης μίλησε επίσης και για την παράσταση που πρωταγωνιστεί φέτος με το Γιάννη Μπέζο στο θέατρο «Παλλάς», λέγοντας πως δεν τον ανησυχεί που το θέατρο βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας όπου γίνονται διαδηλώσεις. «Δεν ασχολούμαι με τις διαδηλώσεις και το αν καίγεται η Αθήνα την ώρα που είμαι στην σκηνή», είπε χαρακτηριστικά. Τέλος, αποκάλυψε πως θα πάει να ψηφίσει φέτος στις εκλογές και προέτρεψε και όλο τον κόσμο να κάνει το ίδιο. Όσο για το τι θα ψηφίσει; «Ότι και τα προηγούμενα χρόνια», είπε ο ηθοποιός. Δείτε το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved