Showbiz

Τόμας Πρωτόπαππας: «Δεν είχα πρόβλημα αλκοολισμού»

Gossip-tv Team

Ο Τόμας Πρωτόπαππας καλεσμένος της εκπομπής «Πρωινό mou» μίλησε για την φάση της ζωή του με το αλκοόλ και εξομολογήθηκε ότι δεν πήρε ποτέ ναρκωτικά.

« Δεν είχα πρόβλημα αλκοολισμού, απλά όπως οι περισσότεροι άνθρωποι στην ηλικία 15 με 18, έχουν ένα πρόβλημα αυτοπεποίθησης γιατί ακόμα δεν έχουν ανακαλύψει τον εαυτό τους. Μπορεί να θέλουν να πάνε να μιλήσουν σε κάποιον που τους αρέσει και να "κολλάνε" για να μην τους απορρίψεις. Καλώς ή κακώς σε αυτή την ηλικία, όταν δεν έχεις μάθει να αντιμετωπίζεις καταστάσεις, πίνοντας σου φαίνονται όλα πιο εύκολα, πιο χαρούμενα και μεγαλώνει η αυτοπεποίθηση. Οπότε είχα περάσει κι εγώ από αυτό το χαζό τρυπάκι. Μου κράτησε ενάμιση χρόνο. Όταν έβγαινα πίστευα βλακωδώς ότι για να περάσω καλά, πρέπει να πιω».

Όσο για το πώς πήρε την απόφαση να κόψει το αλκοόλ, ο ανερχόμενος ηθοποιός είπε: «Μια μέρα ένιωσα να λυπάμαι τον εαυτό μου. Γιατί ήθελα να πάω να μείνω σε μια κοπέλα και είχα αρχίσεις προπονήσεις εκείνη την περίοδο, έχοντας κόψει το ποτό και ανακάλυψε ότι φοβόμουν να πάω να της μιλήσω. Και είπα "τι κατάντια είναι αυτή;". Γενικά θεωρώ κάθε εξάρτηση κακή». Μάλιστα όπως είπε ποτέ δεν έχει πάρει ναρκωτικά. «Ενώ είχα φίλους που είχαν δοκιμάσει διάφορα, μου φαινόταν πολύ άσχημο το να θες να ζήσεις σε ένα ψέμα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved