Showbiz

Στέλιος Μάινας: Τρελαίνομαι στην ιδέα ότι ο γιος μου θα μπορούσε να είναι ανάμεσα σε όσους κόλλησαν AIDS από τις ιερόδουλες»

Gossip-tv Team

Καλεσμένος της εκπομπής «Κορίτσια για σπίτι» ήταν σήμερα ο Στέλιος Μάινας .

Ο ηθοποιός μίλησε για την παράσταση «Μια πορνογραφική σχέση» που πρωταγωνιστεί με την Δήμητρα Ματσούκα και αυτή την περίοδο βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη. Μάλιστα πήρε θέση για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η συμπρωταγωνίστριά του.

«Η Δήμητρα είναι από τις γυναίκες που είναι πολύ προσεγγίσιμη, είναι πολύ ταλαντούχα και ιδιαίτερα χαρισματικό πλάσμα και με δομημένη σκέψη. Αισθάνομαι μεγάλη θλίψη γιατί δεν υπάρχει πρόληψη και μέριμνα, δεν μπορούν να είναι τα πάντα ασύδοτα στην κοινωνία μας», είπε χαρακτηριστικά όταν η κουβέντα ήρθε στα τελευταία γεγονότα με τις ιερόδουλες.

Ο ηθοποιός έχει ένα γιο και εξομολογήθηκε ότι δεν μιλούν για σεξουαλικά θέματα αλλά τρελάθηκε στην ιδέα ότι ο γιος του θα μπορούσε να έχει πάει μα κάποια από τις ιερόδουλες που κόλλησαν AIDS τόσους άνδρες.

«Τρελαίνομαι στην ιδέα ότι και ο δικός μου γιος θα μπορούσε να είναι ανάμεσα σε αυτούς που κόλλησαν τον ιό του AIDS από τις ιερόδουλες». Όσο για την κατάσταση που ζούμε ως χώρα λόγω της κρίσης είπε: «Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις και θα ζήσουμε πρωτόγονα πράγματα. Αρνούμαι να δημοσιοποιήσω πράγματα για την προσωπική μου ζωή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved