Showbiz

Ηλίας Ψινάκης: Η είσοδός του από το ταβάνι, η Μανωλίδου που του λείπει και η «φυγή» του από το Λάτσιο

Gossip-tv Team

Επεισοδιακά ξεκίνησε το προτελευταίο «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Γεγονός που δεν μας δημιούργησε μεγάλη έκπληξη αφού πρώτος καλεσμένος της εκπομπής ήταν ο Ηλίας Ψινάκης.

Ο γνωστός μάνατζερ, μπήκε στο πλατό από το... ταβάνι! Την ώρα που ο παρουσιαστής έκανε τον πρόλογό του για τον καλεσμένο του, ο Ηλίας Ψινάκης, έσκασε κυριολεκτικά πάνω του από την οροφή δημιουργώντας πανικό στο πλατό και γεμίζοντας σκόνη αλλά και κομμάτια από γυψοσανίδα τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Στη συνέχεια, ο μάνατζερ μίλησε για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» δηλώνοντας πως του λείπει πολύ το show, του λείπει η συνεργασία του με τον καλό του φίλο, Βαγγέλη Περρή, του λείπει ακόμα και η Ευγενία Μανωλίδου. Επίσης, ανέφερε πως ο Χάρης Χριστόπουλος, ο οποίος τον αντικατέστησε είναι καλύτερος στο ρόλο του κριτή από τον ίδιο.

Όταν η κουβέντα πέρασε στο «Fab5», ο Ηλίας Ψινάκης είπε πως αποχώρησε από το reality, γιατί διαφωνούσε με το concept και όταν το είπε στο Γιάννη Λάτσιο του απάντησε πως αυτό είναι το concept κι αν του αρέσει. Τότε ο Πέτρος Κωστόπουλος του είπε: «Κι τον ανάγκασες το Λάτσιο και τους υπόλοιπους όλους εκεί να σου πουν "άντε γεια"» για να του απαντήσει ο μάνατζερ: «Όχι "άντε γεια"... "τον π...λο»!

Δείτε το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved