Showbiz

Νέο διαζύγιο για την Έλενα Παπαρίζου

Gossip-tv Team

Η Έλενα Παπαρίζου, γύρισε σελίδα στη ζωή της σε όλους τους τομείς. Σαν βόμβα έσκασε πριν λίγες ώρες η διάλυση της συνεργασίας της τραγουδίστριας με δισκογραφική της εταιρία.

Η Έλενα Παπαρίζου εδώ και δέκα χρόνια, όπου είδε και την καριέρα της να απογειώνεται, ήταν στην Sony και οι σχέση της ήταν πέρα από επαγγελματική. Η είδηση έγινε ευρέως γνωστή με το status που έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο στενός συνεργάτης και φίλος της τραγουδίστριας, Γιάννης Δόξας. Βέβαια, λίγες ημέρες πριν στα μουσικά βραβεία τίποτα δεν προμήνυε αυτό το «χωρισμό» αφού η Έλενα Παπαρίζου αφιέρωσε το βραβείο στο Γιάννη Δόξα και ευχαρίστησε την εταιρία της από καρδιάς.

Σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ της «Μεσημεριανής Μελέτης», το συμβόλαιο της τραγουδίστριας είχε λήξει εδώ και κάποιους μήνες και αντί για ανανέωση η Έλενα Παπαρίζου τους ενημέρωσε πως δεν θα συνεχίσουν μαζί. Εδώ και καιρό μάλιστα η τραγουδίστρια έχει ξεκινήσει να συζητά με άλλη μεγάλη δισκογραφική εταιρία με την οποία είναι σε συμφωνία και απλώς έχει μείνει το τυπικό της υπόθεσης, δηλαδή να μπουν οι τελικές υπογραφές.

Η Έλενα Παπαρίζου, σύμφωνα τις ίδιες πληροφορίες, ενδιαφέρεται να κυνηγήσει και την καριέρα της στο εξωτερικό. Μέχρι τώρα, φαίνεται να της έχει γίνει πρόταση από τη Σουηδία για να εκπροσωπήσει τη χώρα στη Eurovision την επόμενη χρονιά. Μια πρόταση που τη σκέφτεται σοβαρά.

Δείτε όλο το ρεπορτάζ από τη «Μεσημεριανή Μελέτη» στο βίντεο που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved