Showbiz

Βίσση-Νικοπολίδης-Μπασινάς: Φωτογραφίζονται στη Μύκονο!

Gossip-tv Team

Πώς λέμε... χαλαρές διακοπές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητα και τους παπαράτσι; Καμία σχέση!

Και ο λόγος για τις ημέρες χαλάρωσης και ξεκούρασης που επέλεξαν να κάνουν η Άννα Βίσση με την αδελφή της, Νίκη, το ζεύγος Νικοπολίδη και το ζεύγος Μπασινά, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος και η Κατερίνα Τοπούζογλου. Η μεγάλη αυτή παρέα κι άλλοι οι οποίοι δεν έχουν σχέση με το χώρο της δημοσιότητας, βρέθηκαν στη Μύκονο για ολιγοήμερες διακοπές.

Μόλις, όμως, σουρούπωσε και αποφάσισαν να κάνουν μια βόλτα στο νησί, «έπεσε σήμα» και τα φλας δεν σταματούσαν να αστράφτουν. Τόσο από τους παπαράτσι όσο και από τους θαυμαστές των άνωθεν οι οποίοι ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί τους και να τους εκδηλώσουν την αγάπη τους.

Στο βίντεο που εξασφαλίσαμε από το Mykonos Report, θα δείτε την Άννα Βίσση με την αδελφή της να τρέχουν στα πόδια του Άγγελου Μπασινά για ένα κλικ και παράλληλα τον Αντώνη Νικοπολίδη να προσπαθεί να αποφύγει τις φωτογραφίες αλλά να μην τα καταφέρνει...! Ενώ, τέλος, θα δείτε την αγαπητή τραγουδίστρια να φωτογραφίζεται με πλήθος κόσμου οι οποίοι την θαυμάζουν και παρακολουθούν την πορεία της όλα αυτά τα χρόνια.

Δείτε το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved