Showbiz

Νέος έρωτας στην ελληνική showbiz! Η νικήτρια του GNTM ζευγάρι με πασίγνωστο τραγουδιστή! (video)

Gossip-tv Team

Φαίνεται πως το 2019 είναι η καλύτερη χρονιά στη ζωή της Ειρήνης Καζαριάν η οποία δεν κέρδισε μόνο τον τίτλο του Greece's Next Top Model αλλά κατέκτησε και την καρδιά πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή. 

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Καλοκαίρι #not, στο ξεφύλλισμα των περιοδικών που κυκλοφόρησαν σήμερα, η πανέμορφη καλλονή έχει έρθει εδώ και έναν μήνα πολύ κοντά με πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή ο οποίος επίσης την τηλεοπτική σεζόν που πέρασε βγήκε κερδισμένος.

Ο λόγος για τον Ίαν Στρατή που είχε κερδίσει το Your Face Sounds Familiar τον οποίο η όμορφη Ειρήνη εθεάθη να απολαμβάνει στις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Οι δυο τους, όπως απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός, ήταν πολύ διαχυτικοί μεταξύ τους εκείνο το βράδυ και μάλιστα εκείνος σε κάποια στιγμή που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός, είχε σκύψει προς τη μεριά της και τη φιλούσε τρυφερά.

Τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσά τους μόνο οι ίδιοι το γνωρίζουν όμως άρχισε να ακούγεται έντονα πως είναι ζευγάρι και έχουν έρθει κοντά εδώ και περίπου έναν μήνα.

Δείτε το βίντεο με όσα ακούστηκαν στον αέρα της εκπομπής του Open TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved