Showbiz

Δείτε για πρώτη φορά τη σύζυγο του Νίκου Παναγιωτίδη των Antique! (video)

Gossip-tv Team

Μπορεί οι Antique με την Έλενα Παπαρίζου και τον Νίκο Παναγιωτίδη να έχουν διαλυθεί εδώ και 16 χρόνια, όμως συνεχίζουν οι δυο τους να μας χαρίζουν όμορφες καλλιτεχνικές στιγμές.

Πρόσφατα μάλιστα, το συγκρότημα που το 2010 είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision με το τραγούδι «Die for you», όπου κατέλαβε την τρίτη θέση, έκανε μία live εμφάνιση η οποία και κέρδισε ξανά τις καρδιές του κόσμου.

Το Σάββατο 13 Ιουλίου, οι δυο τους πραγματοποίησαν εμφάνιση στην Σουηδία, όπου έχουν μεγαλώσει και απ’ όπου έχουν ξεκινήσει την καριέρα τους. Το κοινό τούς αποθέωσε και εκείνοι συγκινημένοι ερμήνευσαν όλες τις επιτυχίες του συγκροτήματος που τους ανέδειξε.

Με αφορμή αυτή την εμφάνιση, η εκπομπή Καλοκαίρι #not φιλοξένησε τον Νίκο Παναγιωτίδη σε ζωντανή σύνδεση μέσω skype και εκείνος μας σύστησε για πρώτη φορά τη γυναίκα του.

Όπως είπε ο γνωστός τραγουδιστής, οι δυο τους βρίσκονταν στη Γερμανία για διακοπές. Χαμογελαστή και η σύζυγός του, καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό που εκείνη τη στιγμή παρακολουθούσε.

Δείτε την στο παραπάνω βίντεο…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved