Showbiz

Χατζίδου-Παύλου: Μας παρουσιάζουν για πρώτη φορά το παιδικό δωμάτιο της νεογέννητης Μελίτας (video)

Gossip-tv Team

Ξετρελαμένοι με την άφιξη της κόρης τους Μελίτας-Δήμητρας είναι εδώ και λίγες ημέρες η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου

Η όμορφη τραγουδίστρια έφερε στις 3 Σεπτεμβρίου στον κόσμο το κοριτσάκι της που σκόρπισε την απόλυτη ευτυχία στην ίδια και τον σύζυγό τη Ετεοκλή Παύλου.

Η μικρή... βιάστηκε να έρθει στον κόσμο αφού ο τοκετός είχε υπολογιστεί δεκαπέντε μέρες μετά. Όμως, όλα πήγαν καλά και η μικρή είναι υγιέστατη.

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, θεωρώντας πως έχουν αρκετό χρόνο στη διάθεσή τους, δεν βιάστηκαν να φτιάξουν το παιδικό δωμάτιο αλλά παρ' όλο που η μικρή ήρθε νωρίτερα στον κόσμο, είχαν προλάβει να το ετοιμάσουν και να είναι όλα στη θέση τους για να την υποδεχτούν.

Φυσικά, το χρώμα που κυριαρχεί στο συγκεκριμένο δωμάτιο είναι το ροζ το οποίο η ευτυχισμένη μαμά συνδύασε με απαλό γκρι. Το αποτέλεσμα μοναδικό.

Η ίδια μαζί με τον Ετεοκλή ανέβασαν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο youtube το βίντεο από τις εργασίες για την ολοκλήρωση του παιδικού δωματίου αλλά και ένα προς ένα τα έπιπλα και τα διακοσμητικά που ομορφαίνουν το πιο ωραίο σημείο του σπιτιού τους.

Οι ίδιοι ευτυχισμένοι απολαμβάνουν αυτές τις πρώτες στιγμές με το κοριτσάκι τους που όπως αποκάλυψαν την περασμένη Άνοιξη θα ονομάσουν Μελίτα-Δήμητρα.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο αλλά και φωτογραφίες από το υπέροχο παιδικό δωμάτιο της μικρής τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved