Showbiz

Χάρης Βαρθακούρης: Αυτός είναι ο λόγος που στα περισσότερα πλάνα του Globetrotters έχει μούτρα!

Gossip-tv Team

Οι "Globetrotters" Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη, μοιράζονται τα μυστικά του επιτυχημένου όσο και.. φασαριόζικου γάμου τους.
 

Στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα βρέθηκαν ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη για να πουν τη δική τους... αλήθεια για τη... θητείτα τους στο ταξιδιωτικό παιχνίδι Globetrotters που προβάλλεται με επιτυχία στο Star.

Το ζευγάρι που μας κάνει να γελάμε πολύ με τις γλυκές κόντρες του και τους καβγάδες του σε κάθε ταξίδι του, μίλησε για όλα όσα έζησε στο πλαίσιο του παιχνιδιού αλλά και τις εμπειρίες που αποκόμισαν ο καθένας από τους δύο.

Ο Χάρης, παίρνοντας τον λόγο είπε πως η Αντελίνα είχε μία μοναδική μαεστρία να αλλάζει διάθεση ξαφνικά μπροστά στην κάμερα. Ενώ εκείνος, όπως είπε, δεν μπορούσε, όταν ήταν κουρασμένος να γελάει, η Αντελίνα δεν έδειχνε μπροστά στην κάμερα την πραγματική της διάθεση.


Η Ζήνα Κουτσελίνη μάλιστα συμφώνησε με την Αντελίνα ότι έπρεπε να είναι έτσι και να αλλάζει διάθεση καθώς σέβεται το τηλεοπτικό κοινό.

Από την πλευρά του ο Χάρης Βαρθακούρης παραδέχτηκε ότι δεν βλέπει την εκπομπή και ότι έχει μετανιώσει για αρκετά πράγματα που συνέβησαν και θα μπορούσε να μην είχε κάνει ο ίδιος.

Δείτε τι ακριβώς αποκάλυψε το ζευγάρι στην εκπομπή στο βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved