Showbiz

Πόπη Τσαπανίδου: «Οι απώλειες μού δημιούργησαν πόνο, έτσι αποφάσισα να προστατεύσω τον εαυτό μου»

Gossip-tv Team

Μία εκ βαθέων εξομολόγηση έκανε η Πόπη Τσαπανίδου στον Γιώργο Λιάγκα και την εκπομπή του. 

Η Πόπη Τσαπανίδου μίλησε για τη ζωή της, την απόφαση να αποχωρήσει απ’ την τηλεόραση, τη στροφή που έκανε στο wellness, αλλά και το τι ετοιμάζει απ’ τον Οκτώβριο.

Η γνωστή δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι σκεφτόταν 5 ολόκληρα χρόνια να εγκαταλείψει τη δουλειά της στην τηλεόραση και ότι τη βασάνιζε αυτή η ιδέα για το πόσο σωστή είναι ως απόφαση.

«Με κούρασε το να είμαι στην αρνητική πλευρά της ζωής, ήθελα να πάω στη θετική πλευρά της ζωής».

Η δημοσιογράφος επίσης τόνισε: «Μεταδίδαμε αυτά που έπαιζαν στο YouTube μέρες ή ώρες πριν. Η τηλεόραση συρρικνωνόταν όσο συρρικνωνόταν η ελληνική οικονομία, άρα έκοβες υποχρεωτικά απ’ τους πόρους σου, όμως, δεν γίνεται να κάνεις δημοσιογραφία όπως θέλεις χωρίς πόρους».

Το γενικό συμπέρασμα από όσα είπε η Πόπη Τσαπανίδου είναι πως δεν έχει μετανιώσει καθόλου για την απόφασή της.

Ακόμα και όταν ο Γιώργος Λιάγκας τη ρώτησε για την οικονομική της κατάσταση τώρα που δεν είναι στη μικρή οθόνη, εκείνη απάντησε πως δεν είναι κάτι που την αγχώνει το οικονομικό.

«Η φτώχεια φέρνει δυστυχία στον βαθμό που δεν μπορείς να έχεις μια στέγη πάνω απ’ το κεφάλι σου, φαγητό να φτιάξεις για την οικογένειά σου, όταν δεν μπορείς να μορφωθείς. Σε καμία περίπτωση τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία».

Και τόνισε:

«Υπήρξαν προτάσεις και για διαφορετικά πράγματα και μια απ’ τις προτάσεις ήταν πολύ ενδιαφέρουσα αλλά τελικά δεν έγινε.»

Σε μία εκ βαθέων εξομολόγησή της, η Πόπη Τσαπανίδου σημείωσε:

«Οι απώλειές μου μου δημιούργησαν πόνο, έτσι αποφάσισα να προστατεύσω τον εαυτό μου».

Όσο για την ψυχοθεραπεία, η ίδια τόνισε πως μετά από παρακίνηση της κόρης της, τόλμησε να το κάνει και πλέον νιώθει πολύ καλύτερα. Συγκεκριμένα είπε: «Μου είπε η κόρη μου να δοκιμάσω να πάω σε ψυχοθεραπευτή και κάποια στιγμή αποφάσισα να το εκμεταλλευτώ όλο αυτό και διαπίστωσα πως είχα αφήσει θέματα προς επίλυση. Και τώρα είμαι πολύ καλά!».

Δείτε τι άλλο είπε η δημοσιογράφος στην τηλεοπτική της συνέντευξη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved