Showbiz

Είναι η αδελφή του Πάνου Ιωαννίδη και μιλάει για τη σχέση τους και για τα κοσμήματα που σχεδιάζει

Gossip-tv Team

Αν και έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας, η Ελιάννα Ιωαννίδη είναι η μικρή αδελφή του Πάνου Ιωαννίδη και έχουν μεταξύ τους μία μοναδική σχέση. 

Τουλάχιστον έτσι την περιέγραψε η Ελιάννα η οποία μίλησε στην εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου για τον γνωστό σεφ. Όπως είπε, τον βλέπει πάντα σαν τον μεγάλο της αδελφό που την προστατεύει και έχουν μεταξύ τους αναπτύξει μία ξεχωριστή και πολύ τρυφερή σχέση.

Έχουν δέκα ολόκληρα χρόνια διαφορά και παρ' όλο που όπως είπε, δεν έχει ιδιαίτερες μνήμες από την παιδική τους ηλικία λόγω της διαφοράς αυτής, πάντα τον νιώθει ως τον άνθρωπο που την προστατεύει και τη φροντίζει.

Η Ελιάννα είναι σχεδιάστρια κοσμημάτων και συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση μιας και οι γονείς κάνουν το ίδιο επάγγελμα και έδειξε στην εκπομπή της κάποιες από τις δημιουργίες της που ενθουσίασαν τόσο την Κατερίνα Καραβάτου όσο και τον Κρατερό Κατσούλη.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής και ηθοποιός σημείωσε πως σπάνια καταφέρνει να βρει ανδρικά κοσμήματα παρ' όλο που του αρέσουν πολύ και αποκάλυψε ότι σκοπεύει να απευθυνθεί στην Ελιάννα για να αγοράσει κάποια κομμάτια που του άρεσαν.

Δείτε τι άλλο είπε η Ελιάννα Ιωαννίδη για τις δημιουργίες της αλλά και για τον γοητευτικό αδελφό της στο παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved