Showbiz

Κάτια Ζυγούλη: «Όταν ήρθε το πρώτο παιδί, ήταν το τέλος της καριέρας μου»

Gossip-tv Team

Η Κάτια Ζυγούλη μίλησε μεταξύ άλλων στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την πρώτη ξαφνική εγκυμοσύνη της, όταν ήταν 29 χρονών…

Η Κάτια Ζυγούλη αναφέρθηκε στην πρώτη της εγκυμοσύνη που απέκτησε μία πανέμορφη κόρη την Αναστασία: «Το πρώτο παιδί πιστεύαμε πως θα είναι το τελευταίο. Το βγάλαμε Αναστασία. Ο Θεός τα έφερε τα υπόλοιπα. Αυτές οι ψυχές ήθελαν να ενσαρκωθούν και διάλεξαν εμένα και τον Σάκη και ήρθαν. Ήταν σαν δώρα, “έβρεχε” παιδιά. Η Αναστασία ήρθε από μόνη της, δώρο Θεού. Σοκαριστικό δεν στο κρύβω, καλοδεχούμενο βέβαια. Δεν την περίμενα. Δυσκολεύτηκα να το συνειδητοποιήσω όταν έμεινα έγκυος.»!

Και πρόσθεσε: «Ήμουν 29 στο πρώτο παιδί, αλλά ήμουν στον κόσμο μου τότε. Έκανα πολλά ταξίδια τότε. Δούλευα πάρα πολύ και κάπου μέσα μου στενοχωριόμουν. Όταν ήρθε το πρώτο παιδί δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω ότι αυτό θα μου φέρει ένα δώρο ηρεμίας. Για μένα ήταν το τέλος της καριέρας μου. Στην πορεία βλέπεις πως όλα έρχονται για να σε κάνουν να νιώσεις όπως πρέπει να νιώσεις. Τότε το παιδί σήμαινε το τέλος της καριέρας. Εγώ έμενα μήνες στην Αμερική και το Παρίσι. Δε μπορούσα να αφήσω το παιδί για μήνες για να πάω να δουλέψω…»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved