Showbiz

Η Χαρά Παππά διέγραψε όλες τις φωτό με τον Μπουράκ Χακί από το Instagram!

Gossip-tv Team

Η Χαρά Παππά και Μπουράκ Χακί έχουν χωρίσει εδώ και λίγο καιρό όμως φαίνεται πως η ατμόσφαιρα έχει πλέον "βαρύνει" ανάμεσά τους. 

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή "Καλοκαίρι #not", η εκρηκτική Ελληνίδα καλλονή και ο Τούρκος σταρ σταμάτησαν να ακολουθούν ο ένας τον άλλον στο Instagram.

Κάτι που σημαίνει πως οι σχέσεις τους πλέον δεν είναι ούτε καν τυπικά φιλικές.

Όπως ακούστηκε στην εκπομπή, ο πιθανότερος λόγος που οι δυο τους αποφάσισαν να διαγράψουν ο ένας τις φωτό του άλλου, κυρίως από τη μεριά της πρώην παίκτριας του GNTM είναι το γεγονός ότι εκείνη δεν επιθυμεί επανασύνδεση με τον Τούρκο ηθοποιό.

Να θυμίσουμε ότι πρώτος ο Μπουράκ Χακί είχε ανακοινώσει τον χωρισμό τους αποκαλύπτοντας πως η αιτία ήταν η απόσταση, καθώς πέρασαν την περίοδο της καραντίνας χωριστά.

Επιπλέον, ο 48χρονος ηθοποιός είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους.

Από την πλευρά της, η Χαρά Παππά είχε δηλώσει την ίδια περίοδο για εκείνον: «Τα είπε ο Μπουράκ πάρα πολύ ωραία. Έχω μόνο καλά πράγματα να πω για εκείνον. Άλλωστε, δεν θα ήμασταν μαζί τόσο καιρό», δήλωσε, ενώ σχετικά με την ψυχολογική της κατάσταση αρκέστηκε να πει λακωνικά: «Πώς θα μπορούσε να είναι ένας άνθρωπος που έχει χωρίσει;».

Δείτε το παραπάνω βίντεο με την τελευταία εξέλιξη στις σχέσεις ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved