Showbiz

Πρεζεράκου: Το τηλεφώνημα με τη Χατζίδου και τα νεότερα για την υγεία της

Gossip-tv Team

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε χθες η Έρρικα Πρεζεράκου με την Ελένη Χατζίδου και μίλησαν για το σοβαρό ατύχημα που είχε η πρώτη ανοιχτά της Κύθνου την περασμένη Παρασκευή. 

Η τραγουδίστρια, μιλώντας στην εκπομοπή "Καλοκαίρι #not" αποκάλυψε όλα όσα είπαν οι δυο τους στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν χθες κατά την οποία η Έρρικα δεν έκρυψε την αγωνία της για το τι μέλλει γενέσθαι με τα δάχτυλά της που συγκολλήθηκαν κατά τη διάρκει του χειρουργείου.

Η Ελένη Χατζίδου είπε ότι η Έρρικα ήταν ακόμα σοκαρισμένη από ό,τι είχε συμβεί, όμως τόνισε ότι ένιωθε και ευγνώμων που δεν είχε πάθει κάτι σοβαρότερο μιας και θα μπορούσε η προπέλα να έχει χτυπήσει το κεφάλι της.

Η τραγουδίστρια δεν έκρυψε τη στενοχώρια της για όλα όσα είχαν συμβεί στη φίλη της με την οποία ήρθε κοντά κατά τη διάρκει της συμμετοχής και των δύο στο J2US.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο θεράπων γιατρός της Έρρικας Πρεζεράκου, Σαράντης Σπυρίδωνος είναι σε κατάσταση αναμονής για να διαπιστώσει αν ο παράμεσος του δεξιού χεριού της θα είναι στο μέλλον λειτουργικός και χωρίς προβλήματα.

Ο ίδιος δήλωσε στην εκπομπή: «Η κυρία Πρεζεράκου χτυπήθηκε στο δεξί της χέρι από προπέλα ενός φουσκωτού -πιθανόν- σκάφους. Μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ όπου χειρουργήθηκε αμέσως. Είχε πολλαπλά κατάγματα, τραύματα στο αντιβράχιο και την άκρα χείρα του δεξιού άνω άκρου. Αντιμετωπίστηκαν και η Κυρία Πρεζεράκου θα έχει ένα λειτουργικό χέρι».

Δείτε τι άλλο ειπώθηκε για το ατύχημα της Έρρικας Πρεζεράκου στην εκπομπή στο παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved