Showbiz

Ευθύμης Ζησάκης: Δηλώνει ερωτευμένος και κάνει... σχέδια γάμου! (video)

Gossip-tv Team

O Ευθύμης Ζησάκης μίλησε στην εκπομπή Καλοκαίρι #Not και δεν έκρυψε το πόσο ευτυχισμένος είναι σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο αυτόν τον καιρό. 

Ο ηθοποιός εδώ και λίγο καιρό έχει εγκατασταθεί στην Κύπρο όπου παρουσιάζει μία εκπομπή με τη Χρύσα Παπαλελούδη η οποία είναι και η γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά.

Όπως αποκάλυψε, ενώ είχε ταξιδέψει στην Κύπρο έχοντας στα χέρια του έναν πιλότο για σίριαλ στο κανάλι Sigma τελικά οι ιθύνοντες τού ζήτησαν να παρουσιάζει μαζί με την αγαπημένη του μία ψυχαγωγική εκπομπή.

«Όχι απλώς δεν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ μας, αλλά μου αρέσει να τη βλέπω να δουλεύει και να τη θαυμάζω. Σαφώς και δηλώνω ερωτευμένος αλλά δηλώνω ερωτευμένος και σαν συνεργάτης» είπε με γλυκύτητα ο Ευθύμης Ζησάκης και δεν έκρυψε ότι σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο γάμου.

Σίγουρα πάντως δεν είναι καθόλου αρνητικός αφού αποκάλυψε: «Δεν έχω κάνει πρόταση αλλά δεν με φοβίζει καθόλου. Σαφώς και θέλω να κάνω οικογένεια και το ξέρει. Τον γάμο δεν τον φαντάζομαι ως κάτι πάρα πολύ οργανωμένο αλλά ως κάτι που θα εμπεριέχει αγάπη, σεβασμό και ανθρώπους που θα χαρούν με τη χαρά σου» τόνισε ο ηθοποιός.

Ο ίδιος φαίνεται πως έχει πάρει σοβαρές αποφάσεις για τη ζωή του καθώς παραδέχτηκε on camera: «Σταμάτησε η εποχή του φαίνεσθαι. Πλέον θα λέω την αλήθεια μου και δεν θα κρύβω τίποτα».

Δείτε τι άλλο είπε ο ηθοποιός στο παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved