Showbiz

H Ελιάνα Χρυσικοπούλου στο πρώτο βίντεο μετά τον θάνατο της μητέρας της

Gossip-tv Team

Μόλις πριν από λίγες ημέρες η Ελιάνα Χρυσικοπούλου έχασε τη μητέρα της και η ίδια θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους διαδικτυακούς της φίλους για τη στήριξη που της έδωσαν. 

Η γνωστή δημοσιογράφος και πρώην συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη εμφανίστηκε σε ένα βίντεο από το σπίτι της και έδειχνε πραγματικά πολύ θλιμμένη και στενοχωρημένη.

Και πώς αλλιώς θα μπορούσε να είναι η ψυχολογική της κατάσταση όταν μιλάμε για την απώλεια ενός τόσο αγαπημένου της προσώπου όπως είναι η μητέρα της;

Όμως, ήθελε να έχει μετά από τόσες ημέρες επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους τους οποίους αφού ευχαρίστησε για τη μεγάλη στήριξη που της πρόσφεραν με τα μηνύματά τους, τους ζήτησε να σεβαστούν το γεγονός ότι θέλει να μιλήσει μόνο για παιδιά και βιβλία.

Μάλιστα η ίδια με αφορμή τη δύσκολη περίοδο που διανύει λόγω της απώλειας της μητέρας της και του πένθους στη ζωή της, συνέστησε σε όσους και όσες βιώνουν παρόμοιες καταστάσεις και έχουν παιδιά, κάποια βιβλία που θα μπορούσαν να τα βοηθήσουν να κατανοήσουν τον θάνατο.

Μίλησε λοιπόν για αυτά τα βιβλία που η ίδια έχει διαβάσει στις κόρες της και τις βοηθάει με τη σειρά της να αντιληφθούν τη μεγάλη απώλεια της γιαγιάς τους που δεν θα ξαναδούν.

Δείτε απόσπασμα από το βίντεο που ανέβασε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved