Showbiz

Έφη Θώδη: «Δεν μου αρέσει να με συγκρίνουν με την Γωγώ Τσαμπά» (video)

Gossip-tv Team

 Για την οικονομική εξαθλίωση των μουσικών της παραδοσιακής δημοτικής μουσικής που έχουν να κάνουν μεροκάματο εδώ και πολλούς μήνες, λόγω κορονοϊού, μίλησε η Έφη Θώδη στην εκπομπή Καλοκαίρι #not

Η τραγουδίστρια δεν έκρυψε την κακή ψυχολογία της το τελευταίο διάστημα: «Περνάμε ένα δράμα. Πολύ δύσκολο καλοκαίρι. Αυτή η χρονιά να πάει και να μη γυρίσει».

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Θέλω να στείλω το μήνυμά μου στον πρωθυπουργό μας. Να έχουμε μία ιδιαίτερη μεταχείριση εμείς οι καλλιτέχνες του παραδοσιακού τραγουδιού. Πώς θα ζήσουμε;»

Και τόνισε: «Έχω στενοχώρια. Ήταν τρόπος ζωής το τραγούδι για εμένα. Δεν μου αρέσει να κάθομαι».

Σε ό,τι αφορά την πίστη της στον Θεό και αν φοβάται την πανδημία, η Έφη Θώδη τόνισε: «Δεν φοβάμαι τον κορονοϊό γιατί πιστεύω στον Θεό. Ήμουνα από τις πρώτες που κοινώνησε».

Όσο για τις πιθανές κόντρες που μπορεί να έχει στον χώρο της, η ίδια τόνισε: «Αντιπαλότητες δεν είχα στον χώρο γιατί ήμουν πάντα πρώτη».

Και επεσήμανε όταν ρωτήθηκε για τη Γωγώ Τσαμπά που επίσης σημειώνει μεγάλη επιτυχία στο δημοτικό τραγούδι: «Δεν μου αρέσει να με συγκρίνουν με τη Γωγώ Τσαμπά. Δεν συγκρίνομαι εγώ με μια κοπέλα που έχει κάνει μόνο ένα τραγούδι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved