Showbiz

Αϊβάζης: «Η αδελφή και ο αδελφός μου βρέθηκαν με ανεύρυσμα στο κεφάλι»

Gossip-tv Team

Ο Γιάννης Αϊβάζης μίλησε για την επίσκεψη του στο Άγιο Όρος, τη σύζυγό του Μαρία Κορινθίου, την κόρη τους, Ισμήνη αλλά και τη δύσκολη στιγμή που πέρασε πριν από λίγο καιρό.

Ο Γιάννης Αϊβάζης ανέφερε: «η αλήθεια είναι ότι πέρασα μια δύσκολη στιγμή πριν από ενάμισι μήνα. Και η αδελφή και ο αδελφός μου βρέθηκαν με ανεύρυσμα στο κεφάλι, κληρονομικό, έπρεπε να κάνω μια εξέταση και ήταν πολύ μεγάλο το ποσοστό για να το έχω και ίσως αυτό είναι που με οδήγησε πολύ πιο εσπευσμένα να ανέβω και να συναντήσω τους γέροντες μου στο Άγιον Όρος».

Και υπογράμμισε στο Πρωινό: «Κινήθηκα νομικά εναντίον ενός follower για σχόλιο που είχα δεχθεί στα social media. Όταν είχε γίνει αυτή η ιστορία με την Μαρία, που της επιτέθηκε κάποιος έξω από το σπίτι, βρέθηκε ο άνθρωπος και το θέμα έχει πάρει τη νομική οδό» αποκάλυψε, μέσα σε όλα, ο Γιάννης Αϊβάζης. σον αφορά την ενδεχόμενη συμμετοχή της κορούλας του, Ισμήνης στο «Καφέ της Χαράς», ο Γιάννης Αϊβάζης ξεκαθάρισε πως «δεν το ξέρουμε ακόμα. Εάν στον Χάρη κάνει και η μικρή μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτό, προφανώς και δεν θα μπούμε εμπόδιο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved