Showbiz

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ο αγώνας για επιβίωση με τον Snik και το ενδεχόμενο γάμου

Gossip-tv Team

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Έλα χαμογέλα, μία εβδομάδα μετά την πρεμιέρα της εκπομπής της Pop Up

Η όμορφη παρουσιάστρια όταν ρωτήθηκε αν σκέφτεται με τον αγαπημένο της, τον γνωστό ράπερ Snik, τον γάμο, απάντησε χαρακτηριστικά:

«Είναι πάρα πολύ νωρίς. Πόσο είμαστε με το Δημήτρη, ένα χρόνο; Από τώρα αυτό θα σκεφτόμαστε; Έχουμε και δουλειές, είμαστε νέα παιδιά, δουλεύουμε πολύ σκληρά και οι δυο. Δυστυχώς έχει πλήγμα ο κλάδος του Δημήτρη όπως όλοι οι καλλιτέχνες αυτή τη περίοδο, το ξέρουμε αυτό. Οπότε ο καθένας δουλεύει πάρα πάρα πολύ όλη μέρα. Δε το βλέπω σύντομα το επόμενο βήμα, νομίζω δε το σκεφτόμαστε καν αυτό αυτή τη περίοδο, σκεφτόμαστε πώς θα επιβιώσουμε με αυτό που ζούμε».

Τι λέει όμως για τον ανταγωνισμό που συναντά τώρα που βρίσκεται στην τηλεόραση; Η ίδια είπε: «Έχω δει μόνο αποσπάσματα και δεν είναι σωστό αυτό που λέω αλλά επειδή μένω εδώ μέχρι το βράδυ, για να βοηθήσω στη σκαλέτα και σε οτιδήποτε έχουμε, για να μάθω κιόλας, γιατί αυτό είναι το θέμα, δε προλαβαίνω να δω ολόκληρες εκπομπές αλλά ευελπιστώ ότι θα καταφέρω να δω και τηλεόραση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved