Showbiz

Θανάσης Ευθυμιάδης: Χορεύει ξυπόλητος στη βροχή (Video)

Gossip-tv Team

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης απόλαυσε έναν χορό ξυπόλυτος μέσα στη βροχή.

«Πυρριχιος στη βροχή. Μόνος μου. Μέχρι να ξανάεπιτραπεί να σφίξω τα χέρια των συγχορευτών μου στον σύλλογο Ποντίων Σουρμενων» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μπορεί στο παρελθόν μα ήταν αντίθετος με τα social media, όμως τώρα έφτιαξε λογαριασμό στο instagram και έχει γίνει και λάτρης του!

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης όταν έφτιαξε instagram, είχε αναφέρει: «Για πολλά χρόνια ήμουν έξω από το χωριό που λέγεται social media. Σε πολλούς όμως φίλους, γνωστούς και άγνωστους, αρέσει ο τρόπος που ζω και με ρωτούν διάφορα πράγματα, κατά καιρούς. Νιώθω λοιπόν ότι ήρθε η ώρα να μοιραστώ ένα κομμάτι της καρδιάς μου, ένα κομμάτι της καθημερινής μου ζωής μαζί σας. Και το πρώτο που θέλω να πω είναι ότι μου αρέσουν οι μεγάλες αλλαγές, ακόμη και σε πράγματα με τα οποία ήμουν τελείως αντίθετος. Καλώς σας βρήκα».

Τώρα πια σε καθημερινή βάση δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά του και δείτε τον στο νέο βίντεο που πόσταρε και χορεύει ξυπόλυτος στη βροχή!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved