Showbiz

Χρίστος Αντωνιάδης: «Ορμάνε οι θαυμάστριες κι όπου πιάσει το χέρι»

Gossip-tv Team

 Ο Χρίστος Αντωνιάδης μίλησε μεταξύ άλλων στην εκπομπή,  Love It μίλησε για το φλερτ που έχει δεχθεί από θαυμάστριές του αλλά και το τραγούδι που απέρριψε κι έγινε επιτυχία.

Ο Χρίστος Αντωνιάδης τόνισε: «Μόνο μία γυναίκα μου έχει πει όχι. Ακόμα κι ο πρωταθλητής έχει φάει κάποια στιγμή κι αυτός ήττα.»

Και πρόσθεσε: «Κάποια στιγμή το «Σε Κατάσταση Εκτάκτου Ανάγκης» είχε περάσει από τα χέρια μου. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα γινόταν επιτυχία. Καμιά φορά τα τραγούδια γίνονται επιτυχία γιατί δεν είναι μόνο αυτό η δύναμη αλλά είναι και θέμα του τραγουδιστή που θα το πει. Σημασία δεν έχει να βγάλεις λεφτά αλλά την ώρα που τα βγάζεις να ξέρεις τι να κάνεις. Πιστεύω ότι τα διαχειρίστηκα με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε σήμερα, που δε βγάζω κανένα μεροκάματο, δεν υπάρχει δουλειά καμία κι έχει κλείσει το σύμπαν, να μην κινδυνεύω.»

Όσο για τις θαυμάστριες του, δήλωσε: «Εννοείται συμβαίνει συνέχεια, όπου πάω, όποτε πάω, θα βρεθεί κάποια που θα θέλει κάτι παραπάνω. Δεν καταλαβαίνουν ούτε από παντρεμένους, ούτε από βέρες, ούτε κορονοϊό, ούτε από τίποτα. Ορμάνε κι όπου πιάσει το χέρι.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved