Showbiz

Πέτρος Πυλαρινός-Βάλια Χατζηθεοδώρου: Μένουν μαζί! Θα φάμε κουφέτα σύντομα;

Gossip-tv Team

Ο Πέτρος Πυλαρινός και η Βάλια Χατζηθεοδώρου δείχνουν να διανύουν την καλύτερη περίοδο της κοινής τους ζωής, ζώντας ήδη κάτω από την ίδια στέγη. 

Ο frontman των Alcatrash μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Έλα χαμογέλα για τη σχέση του με το γλυκό κορίτσι του Τροχού της Τύχης μην κρύβοντας την ευτυχία που βιώνει στο πλευρό της όμορφης Βάλιας.

Συγκεκριμένα είπε: «Μαζί μένουμε με την Βάλια. Δεν έχει αλλάξει κάτι».

Όσο για το ενδεχόμενο να ανέβουν μαζί σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας, ο ίδιος είπε: «Δεν έχουμε πει κάτι τέτοιο. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Εγώ έλεγα πάντα ότι είμαι κατά του γάμου αλλά τώρα δεν είμαι. Και με τη Βάλια είμαστε πολύ καλά αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Με έχει ψαρώσει ο Βασιλάκος στο Βachelor γιατί πάει και κάνει κάτι ραντεβού με κάτι άλογα και κάτι τέτοια, και όλο αυτό δε ξέρω πώς γίνεται. Για να το κάνεις αυτό θέλει πλάνο, θέλει πλάνο σοβαρό. Οργανωνόμαστε για το 2024».

Το ζευγάρι κλείνει σύντομα έναν χρόνο σχέσης και δείχνει να είναι πολύ ευτυχισμένο. Μπορεί να μην κάνουν άμεσα σχέδια για να παντρευτούν, όμως ζουν κάτω από την ίδια στέγη και είναι σαν να είναι παντρεμένοι αφού μοιράζονται την καθημερινότητά τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved