Showbiz

Nίκος Κοκλώνης: Πήρε θέση στην κόντρα Τριαντάφυλλου-Ευρυδίκης!

Gossip-tv Team

O Nίκος Κοκλώνης μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή, Ευτυχείτε, για την κόντρα του Τριαντάφυλλου με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Ο Νίκος Κοκλώνης είπε χαρακτηριστικά: «Και η παραγωγή αλλά σίγουρα και ο Τριαντάφυλλος -που τον ξέρω χρόνια- καταδικάζουμε οποιαδήποτε μορφή βίας όχι σε παίκτρια ή γυναίκα αλλά σε οποιονδήποτε. Σαν παραγωγός δεν έφτασε στα αυτιά μου κάτι τέτοιο πότε παρόλα αυτά την Κυριακή μου έστειλε η Ευρυδίκη ένα μήνυμα όταν έφυγαν από την εκπομπή της Σίσσυς ότι της μίλησε λίγο απότομα ο Τριαντάφυλλος. Αυτά είναι τα μόνα που ξέρω, δεν έγινε κάτι στα γυρίσματα, δεν έγινε κάτι στις πρόβες».

Και πρόσθεσε: «Μου έστειλε λοιπόν μήνυμα η Ευρυδίκη ότι ο Τριαντάφυλλος της φέρθηκε άσχημα και πήγε να τη χτυπήσει και της απάντησα ότι δεν πιστεύω να έγινε κάτι τέτοιο και δεν ξαναμίλησα. Θεωρώ ότι δεν έγινε τίποτα τέτοιο γιατί αν είχε γίνει και ο Τριαντάφυλλος και η Ευρυδίκη θα είχαν απευθυνθεί στην παραγωγή. Σίγουρα όμως ο Τριαντάφυλλος είχε νεύρα εκείνη τη μέρα αλλά όλοι μας έχουμε νεύρα στο γύρισμα. Ουδέποτε η παραγωγή είχε κάποια καταγγελία της Ευρυδίκης μέχρι και το Σάββατο για τη συμπεριφορά του Τριαντάφυλλου, άλλωστε και οι πρόβες γίνονται παρουσία ατόμων οπότε αν κάτι συνέβαινε θα ήμασταν οι πρώτοι που θα στέλναμε την υπόθεση στη δικαιοσύνη».

Και υπογράμμισε ο Νίκος Κοκλώνης: «Είμαι πολύ αυστηρός σε τέτοια θέματα. Είμαι ο πρώτος που τραβάω κόκκινες γραμμές και αναλαμβάνω το νομικό κομμάτι», συμπλήρωσε ο Νίκος Κοκλώνης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved