Showbiz

Ιωαννίδου: Το υπέροχο σπίτι της, το διάλειμμα με τον Φρέντυ και ο εκνευρισμός του Ωνάση

Gossip-tv Team

Η Μαρία Ιωαννίδου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Pop Up και μίλησε για όλα!

Η αγαπημένη ηθοποιός, χορογράφος και χορεύτρια άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού της στο Μαρούσι και μίλησε για τις παλιές καλές εποχές του ελληνικού κινηματογράφου, τον πρώτο της σύζυγο Βαγγέλη Σειληνό αλλά και άγνωστες ιστορίες πίσω από τις κάμερες σπουδαίων ταινιών στις οποίες πρωταγωνίστησε.

«Ο Βαγγέλης Σειληνός ήταν ο έρωτάς μου. Τον ερωτεύτηκα από 9 ετών. Μόλις με είδε είπε “αυτό το κοριτσάκι όταν πάει 15 – 16 θα την κάνω παρτενέρ μου και γυναίκα μου”. Κι έτσι έγινε» αποκάλυψε η Μαρία Ιωαννίδου ενώ θυμήθηκε και ένα παρασκήνιο της αγαπημένης ταινίας "Μια Ελληνίδα στο χαρέμι" που δεν γνωρίζαμε: «Στην ταινία “Μια Ελληνίδα στο χαρέμι” ήμασταν ζευγάρι. Χωρίσαμε σε μια άλλη ταινία που εγώ έφυγα. Με ζόριζε πολύ η Ρένα Βλαχοπούλου. Με έλεγε παρτσακλό. Η σκηνή “τράβα μαλλί” ήταν αληθινή.

Το βάρος σε αυτή τη σκηνή το είχε ο Χρόνης Εξαρχάκος. Κάποια στιγμή τον έπιασε πανικός και είπε “κατεβάστε το αεροπλάνο τώρα”. Αυτό το αεροπλάνο ήταν το αγαπημένο του Αλέξανδρου Ωνάση. Τότε θύμωσε και είπε “παρακαλώ πολύ ή τελειώνετε τη σκηνή ή το αποσύρω”».

Η Μαρία Ιωαννίδου δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον άντρα που έμελλε να τη στιγματίσει για πάντα, τον δεύτερο σύζυγό της Φρέντυ Γερμανό. Μάλιστα για πρώτη φορά αποκάλυψε ότι για ένα μικρό διάστημα είχαν κάνει ένα "διάλειμμα" στον γάμο τους το οποίο όμως δεν κράτησε πολύ και μάλιστα έκανε εκείνος το πρώτο βήμα για να τα ξαναβρούν.

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε η αγαπημένη ηθοποιός στο παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved