Showbiz

Πρεζεράκου: Τα νεότερα για τη μικρή Αναστασία! Οι παραισθήσεις, η ομαδική προσευχή και η ελπίδα

Gossip-tv Team

Με την αγωνία να είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της Έρρικας Πρεζεράκου μιας και η ανιψιά της, κόρη της αδελφής της δίνει στην άλλη μεριά του Ατλαντικού τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της με τον καρκίνο, αποκάλυψε τα νεότερα για την υγεία της μικρούλας. 

Φανερά καταβεβλημένη, κυρίως ψυχολογικά, η Έρρικα Πρεζεράκου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τα νεότερα για την πορεία της υγείας της 7χρονης Αναστασίας που πάσχει από μία σπάνια μορφή καρκίνου στο κεφάλι. Μία μάχη που ελπίζουμε όλοι πως θα την αναδείξει σε μεγάλη νικήτρια.

Όπως αποκάλυψε η θεία της, η Αναστασία κάθε τέσσερις ώρες υποβάλλεται σε αυτή τη θεραπεία η οποία μόνο ανώδυνη δεν είναι. Όπως τόνισε η Έρρικα Πρεζεράκου, πολλές φορές η μικρή έχει παραισθήσεις από τα ισχυρά φάρμακα και μερικές φορές παραπονιέται ότι πονάει το χεράκι της.

Σε τρεις εβδομάδες από τώρα θα υποβληθεί στην πρώτη μαγνητική τομογραφία ώστε οι θεράποντες γιατροί να διαπιστώσουν κατά πόσο καλά αντιδρά ο οργανισμός της στη θεραπεία και μέχρι τότε ο αγώνας που δίνει η Αναστσία είναι δύσκολος και σκληρός.

Όπως όμως τόνισε η Έρρικα Πρεζεράκου, η ομαδική προσευχή στην οποία κάλεσε η ίδια όλους τους διαδικτυακούς της φίλους στάθηκε ικανή ώστε να φτάσει σε εκείνη που βρίσκεται στο Χιούστον του Τέξας, όλη η θετική ενέργεια. Έτσι, η μικρούλα την επόμενη μέρα ξύπνησε λίγο καλύτερα. Κάτι που σημαίνει ότι όλοι μας, όπως είπε η Έρρικα, βοηθάμε την Αναστασία να βγει νικήτρια.

Να θυμίσουμε ότι η γνωστή παρουσιάστρια και γυμνάστρια πριν από λίγο καιρό οργάνωσε ολόκληρη εκστρατεία προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα ώστε η μικρούλα να καταφέρει να κάνει τη θεραπεία της για αυτή τη σπάνια μορφή καρκίνου.

Όταν λοιπόν τα χρήματα συγκεντρώθηκαν, η Αναστασία έφυγε με τους γονείς της για την κλινική στο Χιούστον ώστε να ξεκινήσει η θεραπεία που σύμφωνα με στατιστικά, έχει 35% επιτυχία, ποσοστό ιδιαίτερα υψηλό αν κρίνει κανείς από τις δυσοίωνες προβλέψεις εδώ στην Ελλάδα που ήταν μηδενικά τα ποσοστά.

Δείτε το βίντεο με όσα αποκάλυψε η Έρρικα Πρεζεράκου για την ανιψιά της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved