Showbiz

Επιστρέφει η Σπυροπούλου στην τηλεόραση; Η αποκάλυψη για συζητήσεις με το Mega!

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, Έλα Χαμογέλα, βρέθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και μίλησε για όλα. 

Η παρουσιάστρια, η οποία απέχει αρκετό καιρό από τη μικρή οθόνη, παραδέχτηκε ότι της έχει λείψει η δουλειά στο πλατό ενώ δεν έκρυψε ότι τελευταία έχει αποκτήσει μία πολύ υγιή καθημερινότητα κάνοντας γυμναστική.

«Έχω αγαπήσει πολύ τη γυμναστική. Παίζω τένις, κάνω τρέξιμο, κάνω Κick Boxing!» αποκάλυψε η Queen Dina όταν ρωτήθηκε για την υπέροχη φόρμα της.

Φυσικά, η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από το Survivor με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να σχολιάζει:

«Το Survivor για μένα ήταν μάθημα ζωής. Παλεύεις για να επιβιώσεις. Όταν το βλέπω μου ανοίγει πάντοτε την όρεξη. Καταλαβαίνω τι γίνεται. Συμπονώ τους παίκτες, ταυτίζομαι μαζί τους. Στις αθλητικές επιδόσεις, είμαι κοντά στην Ανθή Σαλαγκούδη. Έχω καλές αναμνήσεις από το Survivor».

Σε ό,τι αφορά τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα και τα σενάρια που τη θέλουν να αναλαμβάνει σύντομα πρωινή εκπομπή στο Mega το Σαββατοκύριακο η παρουσιάστρια αποκάλυψε:

«Γίνονται κάποιες συζητήσεις με εταιρίες παραγωγής, ναι. Μου έλειψε λίγο η τηλεόραση. Μου αρέσει η ιδέα του πρωινού χωρίς να είμαι και αρνητική σε άλλα πράγματα. Τον Νίκο Κοκλώνη τον αγαπάω πάρα πολύ αλλά δεν τα έχουμε πει για εκπομπή».

Αν πάντως έκανε τώρα εκπομπή όπως σχολίασε:

«Θα έβγαζα τον πιο αστείο εαυτό μου. Παλιά πελάγωνα. Τώρα θεωρώ πως είμαι πιο έτοιμη. Θα το απολάμβανα. Αγάπησα πολύ το My Style Rocks».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved