Showbiz

Γ. Κατσαρός: Συγκινεί μιλώντας για την απώλεια της συζύγου του: «Ζούσαμε 50 χρόνια μαζί»

Gossip-tv Team

Ένας από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες της χώρας μας, ο Γιώργος Κατσαρός, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης Η ζωή είναι στιγμές και μίλησε για τη ζωή και την καριέρα του. 

Ο σπουδαίος σαξοφονίστας, Γιώργος Κατσαρός μίλησε στον Ανδρέα Ροδίτη για την ιδιαίτερη περίοδο που διένυσε και συνεχίζει να διανύει μετά τον χαμό της γυναίκας του.

«Ζούσαμε 50 χρόνια μαζί... Δεν μπορούσα να κοιμηθώ στο ίδιο κρεβάτι» είπε για ακόμα μία φορά με βουρκωμένα μάτια ο μεγάλος καλλιτέχνης ο οποίος ξεδίπλωσε και άλλες άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Η απώλεια της συζύγου του πριν από μερικά χρόνια τον καταρράκωσε καθώς ήταν το άλλο του μισό και ο άνθρωπος που τον στήριζε σε κάθε επιλογή του. Γι' αυτό και όταν έφυγε από τη ζωή, ο Γιώργος Κατσαρός έκανε δέκα μήνες να επιστρέψει στο σπίτι όπου ζούσαν, προτιμώντας να κοιμάται σε ξενοδοχείο.

Όπως για τις σπουδαίες συνεργασίες του με κορυφαίους καλλιτέχνες της χώρας μας -και όχι μόνο-, για τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου αλλά και για το παρασκήνιο κάποιων δουλειών του που έγραψαν τη δική τους ιστορία στο ελληνικό πεντάγραμμο.

Δείτε απόσπασμα από την εξομολόγησή του στο παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved